İstanbul’da yaşanan trafik kazasıyla gündeme gelen ünlü yazar Eylem Tok’un Eşi çıkan haberler sonucunda arama motorlarında aranmaya başladı. Kazayı yapan aracın sürücüsü  Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu T.C. çıkınca birçok soru sorulmaya başladı. Peki Eylem Tok Eşi Kimdir?

Eylem Tok Kimdir?

Eylem Tok, Türkiye'nin tanınmış yazar, şair, senarist ve yönetmenlerinden biridir. İktisat ve psikoloji eğitimi almıştır. Çok satanlar listesine giren romanlar yazmıştır. Ayrıca senaryosunu yazıp yönettiği filmleri pek çok uluslararası film festivalinde gösterilmiştir.

Eylem Tok kimdir?

Kendini masalcı olarak tanımlayan Eylem Tok, çocuklar ve gençler için de kitaplar kaleme almıştır. Bunlardan ilki olan Dev ile Üç Cüce adlı romanı önce İngiltere’de The Giant and the Three Dwarves adıyla yayımlanmış ve Kanada, Amerika gibi ülkelerde aynı anda satışa çıkmıştır.

Marmaris En Güzel Deniz Nerede? Marmaris En Güzel Deniz Nerede?

Eylem Tok'un farklı yayınevlerinden çıkan üç romanı bulunmaktadır. Dev ile Üç Cüce yazarın ilk çocuk kitabıdır.

Eylem Tok Eşi Kimdir?

1970 yılında Kars'ta dünyaya geldi.

Dr. Bülent Cihantimur, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Plastik Cerrahi ihtisası yaparak Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı oldu.

Dr. Bülent Cihantimur kimdir? - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

1999 yılında kendi estetik merkezini kurdu. Kendi geliştirdiği sekiz özel teknik vardır.

"Yaşlanmayı Reddet" isimli bir kitabı bulunmaktadır.

Kaynak: R. Rüzgar Yel