11 saat önce KARAMAN HABERLERİ

Karaman’da baş ağrısı, yüksek ateş, eklem ağrısı, ve kusma şikayetiyle Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran 22 yaşındaki Afganlı genç yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

14 saat önce Spor

Sosyal medyada kullanıcılar Paris Olimpiyatları Ne Zaman Başlıyor? sorusunu araştırmaya başladı. Paris Olimpiyatları, 26 Temmuz 2024 tarihinde açılış töreni ile başlayacak. Bu tarihten itibaren olimpiyat müsabakaları start alacak ve etkinlikler boyunca çeşitli spor dallarında rekabetler devam edecek. İşte detaylar...

14 saat önce Sağlık

Sosyal medyada kullanıcılar "Beyin Yiyen Amip Belirtileri Nelerdir?" sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda beyin yiyen amip olarak bilinen Naegleria fowleri'nin belirtileri ve bulaşma yolları hakkında bilgi bulacaksınız. Naegleria fowleri'nin neden olduğu belirtiler nelerdir?, Beyin yiyen amip nasıl bulaşır?, Naegleria fowleri enfeksiyonundan korunma yöntemleri nelerdir? sorularının cevaplarını bulacaksınız. İşte detaylar...

14 saat önce Asayiş

Bilecik’te bir şubesine mal indirmek için gelen Birleşik Mağazalar A.Ş.’ye (BİM) ait tır mağaza önünde park yeri bulmayınca trafiği kilitledi. Bu duruma sürücüler korna basarak tepki gösterdi.

14 saat önce KARAMAN HABERLERİ

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde son dönemde ihtiyacı hissedilen depo ve arşiv binasının inşaatı, aynı zamanda otopark alanı genişletme hız kesmeden devam ediyor.

15 saat önce Gündem

Dünya tarihi hep savaşlarla yaşamıştır ve günümüzde de yaşamaya devam ediyor. İnsanlar ise dünya savaşlarını merak edip araştırıyor. Peki Dünyada Kaç Tane Dünya Savaşı Oldu? Dünya Savaşları Neden Çıktı? gibi soruların cevabı haberimiz detayında sizlerle.

15 saat önce Gündem

En fazla göç alan ülkelerin başında yer alan Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok Türk vatandaşlarının yaşadığı yerler merak konusu oldu. Peki Amerika’da En Çok Türk Nerede Var? işte merak edilen sorunun cevabını sizler için araştırdık ve haberimizin detayında yer verdik.

16 saat önce Gündem

Birçok kişi büyük ülkelerde en çok hangi milletlerin yer aldığını merak edip araştırıyor. Peki Amerika Da En Çok Hangi Millet Var? işte merak edilen sorunun cevabı haberimizin detayında sizlerle..

16 saat önce Spor

Karaman Futbol Kulübünde Süleyman Han’ın resmi olarak istifası sonrası Başkan olarak kulübün başına geçen Ramazan Aygündüz, kırmızı beyazlı takıma gönül veren Karamanlılara destek çağrısında bulundu.

16 saat önce Spor

Karaman FK Başkanı Süleyman Han'ın istifası sonrasında Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz yeni kulüp başkanlığı görevine getirildi.