Survivor tarihinde isimini yazdırmayı başaran Bozok Gören sosyal medyada kullanıcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Bir kızı olan Bozok Gören'in özel hayatı ise trendlerde. Peki Survivor Bozok Kiminle Evliydi? İşte detaylar...

Survivor Bozok Gören kimdir? Survivor Bozok Gören kaç yaşında, ne iş  yapıyor, nereli? - Yalova Haberleri

Survivor Bozok Kimdir?

Bozok Gören, 5 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kökeni Ankaralı olan Gören'in eğitim hayatı Ankara, İstanbul ve Amerika'da geçti. 2000 yılında bir ajansda mankenlik kariyerine adım atan Gören, mankenlik yaparken tanınmış mankenlerden Çağla Şikel'le sıkça anıldı. Mankenlik kariyerini sonlandırıp Amerika'da 9 yıl boyunca restoran ve bar işletti. Aynı zamanda su altı teknolojisi eğitimi alan Gören, profesyonel bir dalgıçtır. 2012'de Türkiye'ye dönüp Çeşme Alaçatı'ya yerleşen Gören, aynı yıl içinde New York'ta tanıştığı Amy ile evlendi.

Dilan Polat Tahliye Edildi mi? Dilan Polat Tahliye Edildi mi?

bozok, bozok gören, survivor bozok, alaçatı, röportaj, nazenin tokuşoğlu

2013 yılında Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katıldı. 2015 yılında ise 'Survivor All Star' yarışmasına davet edildi ve ikinci kez yarışmaya katıldı. Yarışma sonrası İzmir'e yerleşen Gören çifti, Çeşme Alaçatı'da bir restoran işletmeye başladı. Çiftin Gemma Ocean adında bir kız çocuğu bulunmaktadır. Bozok Gören, üçüncü kez Survivor yarışmasına katılarak 2024 Survivor All Star'da yarışmaktadır.

Bozok Gören Survivor'da! Survivor Bozok kimdir, kaç yaşında? Bozok Gören  evli mi? - Magazin Haberleri

Survivor Bozok Kiminle Evliydi?

Amerika'da tanıştığı eşi Amy ile evli olan Gören'in Gemma Ocean Gören adında bir kız çocuğu bulunmaktadır ve boyu 1.95 metre uzunluğundadır.

Kaynak: R. Rüzgar Yel