Herkes tarafından beğenilen yakışlıklı oyuncu İsmail Hacıoğlu Çocuğu Var Mı? İsmail Hacıoğlu Kimdir? İsmail Hacıoğlu’nun Oynadığı Diziler Nelerdir? gibi merak edilen soruların cevabını sizler için derledik..
İsmail Hacıoğlu Kimdir?
Her rolün hakkını veren yakışıklı oyuncu İsmail Hacıoğlu, 30 Kasım 1985 yılında doğdu. İstanbul şehrinde doğan başarılı oyuncu 38 yaşında. Babası eski Fenerbahçe futbolcusu olarak karşımıza çıkıyor. Babasının ismi Mehmet Hacıoğlu’dur. Oyunculuğa küçük yaşlarda başlayan İsmail Hacıoğlu, eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazanan başarılı oyuncu eğitimini tamamlamadan yarıda bıraktı. 

Dünyada Kaç Tane Dünya Savaşı Oldu? Dünyada Kaç Tane Dünya Savaşı Oldu?

Ismail Hacioglu Cocugu Var Mi1
İsmail Hacıoğlu’nun Oynadığı Diziler Nelerdir?
Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun bugüne kadar rol aldığı diziler ise merak konusu oldu. İsmail Hacıoğlu’nun Oynadığı Diziler Nelerdir. işte sizler için 2001 yılından günümüze kadar oynadığı dizi ve filmleri derledik.. Bana Şans Dile, Karşılaşma, Anlat İstanbul, Kabadayı, gökten Üç Elma Düştü, Çakal, Meryem, Kafes, Ayla, Kesişme: İyi ki Varsın Eren, Koçum Benim, Bir İstanbul Masalı, Beyaz Gelincik, Şüphe, Firar, Osmanlı Tokadı, Kayıtdışı, Mehmetçik Kut'ül Amare, Çocuk, Zümrüdüanka, Mahkum, Taçsız Prenses, Hükümsüz…
Başarılı oyuncu 2003 ve 2011 yıllarında ödül aldı. 2003 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Umut Veren Genç Oyuncu ödülünü alırken, 2011 yılında ise Sadri Alışık Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. 

Ismail Hacioglu Cocugu Var Mi2
İsmail Hacıoğlu Çocuğu Var mı?
Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun özel hayatı da merak konusu oldu. Bugüne kadar 2 evlilik yapan İsmail Hacıoğlu’nun çocuğu var işte haberin detayında..
2010 yılında Vildan Atasever ile evlelen başarılı oyuncu 2015 yılında boşandı. İsmail Hacıoğlu 4 yıl evlilik sürdürdüğü Vildan Atasever’den bir tane Yemin adında kız çocuğu var.

Kaynak: İHA