Konuk: “Motorin Ve Gübre Projelerimizle Yüzler Gülecek” Konuk: “Motorin Ve Gübre Projelerimizle Yüzler Gülecek”

Birçok markanın son zamanlarda yaşanan savaş nedeniyle merak edildiği ve araştırıldığı ürünler arasında yer alan Lescon Markası Kime Ait? Sorusunun cevapları haberimizde…
Lescon Markası Kime Ait?
Birçok firmalar için de yer alan ve ürettiği spor ürünlerle göz önünde olan Türkiye’de üretilen bu ürünlerin çok kullanıldığı markalardan biri olan Lescon markası dünyaya da adını duyurmuş bilinen bir markadır. Üretilen ürünler hem sporcuların hem insanların sıkça tercih edip ve güvenlilik müşteri memnunuyeti dönüşlerinden olumlu sonuçlar alan Lescon markası dünya çapında da ününü duyurmuştur. Gaziantepli bir iş adamı tarafından üretilen ve popülaritesi yüksek olan marka bir Türk markasıdır.

Lescon Markasi Kime Ait1

Son zamanlarda yaşanan savaş nedeniyle bir çok firma ile ilgili yapılan araştırmalar neticesinde Lescon markasının da çok fazla rama motorlarında araştırıldığı ve merak edilmesi sonucu firma Gaziantep’in Nizip ilçesinde plastik ayakabbı üretimi ile başladıkları bilinen ve markayı günden güne büyüten Gaziantepli Aydın Erbay tarafından üretildiği biliniyor. Bu işe 14 yaşında başladığını dile getiren firma sahibi askerlik süresi gelene kadar Bursa’da bu işle uğraştığı bilinmektedir. İşinin ehli olarak bilinen Aydın Erbay firmanın bir çok ürününün de olduğunu  ve Turkcell Süper Ligi sponsoru olarakta bilinmektedir. İsminden dolayı hep tereddütte kalınan ve arama motorlarında sıkça aranan Lescon markası bir Türk markası olarak bilinmektedir. Ürünleri ve kalitesi güvenirliliği ile de dikkatleri çeken marka bir çok kişinin tercihleri arasında da yer almaktadır. Lescon markası Gaziantep’te başlayan ve 1990 yılında İstanbul’da başlayan üretim ve güvenirlilik haliyle şimdilerde tercih edilen markalar arasında da yerini almış ve bu güveni sağlayan firma olarak bilinmiştir.

Kaynak: HATİCE KARACA