Birçok insan kullandığı ürünün kime ait olduğunu ya da nerede tüketildiğini merak ediyor. İşte sizler için Kinetix Hangi Ülkeye Ait? Kinetix Sahibi Kim? Kinetix Fabrikası Nerede? sorularının cevabını derledik.
Kinetix Sahibi Kim?
Genciyle yaşlısıyla birçok kişinin tercih ettiği bir marka olan Kinetix’in sahibi merak ediliyor. Türkiye’nin her köşesinde satışa sunulan ve beğenilen bir marka olan Kinetix’in sahibi kim işte haberimizin detayında.. Türkiye genelinde iyi bir marka imajına sahip olan Kinetix’in kurucusu Ahmet Ziylan'dır. Peki Ahmet Ziylan Kimdir? Ahmet Ziylan Kinetix’in kurucusu olan bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Ahmet Ziylan, Türkiye’de birçok ayakkabı markasının sahibidir. Gaziantepli olan Ahmet Ziylan bir ayakkabı ustası olarak başladığı işine birçok markanın kurucusu haline de gelmiştir. Ziylan, 2020 yılında 58 yaşında hayatını kaybetmiştir. 

Sürücüler Dikkat: 15 lira ödemeyene 13 bin lira ceza! Sürücüler Dikkat: 15 lira ödemeyene 13 bin lira ceza!

Kinetix Hangi Ulkeye Ait1
Kinetix Fabrikası Nerede?
Kalitesiyle herkesimin beğendiği Kinetix’in fabrikasının nerede olduğu ise merak konusu oldu. Kinetix’in fabrikası olarak ise Topkapı, İkitelli, Halkalı ve Kıraç'ta üretim tesisleri bulunuyor. 
Kinetix Hangi Ülkeye Ait?
Kinetix, 1989 yılında Türkiye’ye tanıtılıyor. 1989 yılından bugüne kadar herkesimin beğendiği Kinetix, Türk malı olarak karşımıza çıkıyor. Gaziantepli Ahmet Ziylan ise kurucusu olarak kabul ediliyor.

Kaynak: İHA