Hakan Sabancı gerek sosyal medyada gerek magazin dünyasında çokça adından bahsedilen ünlü iş insanlarından biri olarak nitelendiriliyor…

Hakan Sabancı Kimdir?

Birce Akalay Hangi Okul Mezunu? Birce Akalay Hangi Okul Mezunu?

Hakan Sabancı ünlü iş insanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı’nın üç oğlundan biridir. Hakan Sabancı 4 Şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş ve Sabancı ailesinin üç veliahtından biridir. Sabancı Densa Holding, Sancı Üniversitesi Yönetim Kurulu üyelinde olup iş hayatında da gözde olmayı başarmıştır. 


Hakan Sabancı Geçmişinde Kimlerle Birliktelik  Yaşadı?
Magazin dünyasında da adından çok bahsettirmiştir. 2013 yılında Ayşe Hatun Önal ile magazin dünyasına hızlı bir giriş yapan Sabancı, ardından bir yıl sonra Afra Özgen, Serenay Aktaş, Merve Boluğur, Hadise gibi bir çok ünlüyle adı geçen Sabancı son olarak Gönlünü Hande Erçel’e kaptırıp uzun süredir birlikteliğine devam eden ve evlilik yolunda ilerlediği düşünülen Sabancı bu sefer mutluluğu yakalamıştır dedirtiyor. 

Hakan Sabanci Hangi Sirketin Sahibi Hakan Sabanci Kimdir2


Hakan Sabancı'nın Hande Erçel’le İlişkisi Bitti Mi?
Hakan Sabancı Hande Erçel ile bir yıldır birlikteliği olan zaman zaman ayrıldı iddialarıyla gündeme gelen Sabancı ve Erçel çifti ilişkilerini gözden uzakta yaşamak istese de her an magazin manşetlerinden düşmüyor. Birlikte dünya turlarına çıkan çift herkesin ayrıldı demesini beklerken çift evlilik yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyor.


Hakan Sabancı Ne İş Yapar?
Hakan Sabancı 33 yaşında olup Densa Deniz Holding ve Sabancı Üniversitesi Yönetim Kurulu  üyelerinden biridir. Ayrıca Sabancı birçok uluslararası iş alanlarında da önde gelen isimler arasında yer alıyor. Gerek başarısıyla gerek özel hayatıyla gözlerden uzak olmayan Sabancı başarılarıyla da isminden söz ettiriyor.
Sadece özel hayatı değil iş hayatından adından sıkça bahsettiriyor

Kaynak: Hatice Karaca