Sibel Can Ne Rahatsızlığı Var? Sibel Can Ne Rahatsızlığı Var?

Kendi Düşen Ağlamaz Serap Kim sorularını sizler için araştırdık detaylar haberimizde….

Kendi Dusen Aglamaz Serap Kimdir1 (2)
Kendi Düşen Ağlamaz Serap Kim?
Başarısı ve güzelliğiyle göz dolduran Hivda Zizan Alp 9 Kasım 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü, ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Birçok dizi ve filmde rol alan Hivda Zizan Alp şimdilerde Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde rol almaktadır.

Kendi Dusen Aglamaz Serap Kimdir2

Oynadığı her dizi ve filmde öne çıkan oynadığı karakterle Türk halkının beğenisini toplayan güzel oyuncu, Kendi Düşen Ağlamaz (Serap), Camdaki Kız (Hayri’nin eşi Türkan), Rüyanda Görürsün (Dijital Film – 2022), Terzi (Dijital Dizi – 2022), Sana Söz (2021), Sefirin Kızı (Elvan Efeoğlu) 2019 /2020, Fi (Ada) 2017/2018, Yeşil Deniz (Arife) 2016, Mordkommision İstanbul 2015, Kaçak (Kaçak) bir dönem çok sevilen Sefirin Kızı adlı dizi de oynadığı karakterle de çok konuşulmuş ve beğenilmişti. Televizyon, dijital platform, sinema da bu beğenileri toplayan oyuncu Türk halkı tarafından beğenilen izlemekten keyif alınan oyuncularımız arasında yer almaktadır. Magazin dünyasında pek adı geçmeyen her zaman başarılarıyla konuşulan oyuncu bekar ünlülerimizdendir.   

Kendi Dusen Aglamaz Serap Kimdir1 (1)
Kendi Düşen Ağlamaz Ne Zaman Yayınlandı?
Trt 1’de NGM imzalı, ilk bölümü 22 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Emre Kabakuşak ve İnci Balabanoğlu Ahıska'nın üstlendiği, senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı'nın kaleme aldığı romantik komedi türündeki Türk televizyon dizisi olarak bilinmektedir. Yaklaşık 27 bölüm çekilen ve konusuyla da izlenme sağlayan dizi 4 Ocak 2024 tarihinde final yapmıştır.

Kaynak: HATİCE KARACA