Erdem Timur Kim? Erdem Timur Hastalığı Nedir? Erdem Timur Kaç Yaşında? Erdem Timur Ne İş Yapıyor? Detaylar haberimizde…
Son dönemde hastalığı merak edilen ve sosyal ağlarda sıkça aratılan isim olan Erdem Timur ile ilgili haberler detayımızda…


Erdem Timur Kim? 
Erdem Timur 16 Kasım 1981 yılında Mersin’de dünyaya gelmiş ve Türkiye’nin sayılı zenginlerinden biri olarak bilinmektedir. Eğitim hayatını 2000 yılında Tarsus Amerikan Koleji’nden mezun olarak tamamlamış. 2005 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak hukuk diplomasını aldığı ardından London School of Economics’te ekonomi yüksek lisansına başlamış ancak babasının rahatsızlanması nedeniyle eğitimini yarım bırakarak üçüncü ayda Türkiye’ye dönüş yaptığı bilinmektedir.  Döndükten sonra aile şirketlerine ait bir arsada yarım kalan bir projeyi tamamlamak için inşaat sektörüne giren ve 2010 yılında Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. çatısı altında Nef markasını kurdu ve başta İstanbul olmak üzere Bodrum, Londra gibi şehirlerde markalı konut projeleri geliştirmeye başladı.

Konuk: “Çalışan Herkes Kadrolu Olacak” Konuk: “Çalışan Herkes Kadrolu Olacak”

Projelerinde patenti kendisine ait olan foldhome konseptini uyguladı. Forbes 2020 verilerine göre $400 milyon servetiyle Türkiye’nin en zengin 100. İnsanı arasında yer alan ve yaptığı işlerle iyi bilinen iş insanı Timur evliliği de üniversite arkadaşı olan Emine Timur ile bir evlili yapmış ve iki güzel evlada sahip olduğu da bilinmektedir.


11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen Galatasaray Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda Dursun Özbek’in başkanlığa seçilmesinin ardından Erden Timur Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili olarak görev yapmaya başlamış fakat bu görevini geçtiğimiz günlerde  4 Haziran 2024 tarihinde, görevinden istifa ettiğini açıklamıştır. 


Erdem Timur Hastalığı Nedir?
Fatih Altaylı’nın geçtiğimiz yıl kendi web sitesinden yaptığı bir açıklamada Erdem Timur’un zatüre başlangıcı yaşadığını ve tedavi gördüğünü paylaşaşmıştı…

Kaynak: HATİCE KARACA