Son dönemde yıldızı parlayan oyuncularımızdan olan ve sürekli sosyal medya arama motorlarında yer alan herkesin merak ettiği isimlerden olan kariyeri kadar özel hayatı da merak konusu olan Birce Akalay Kimle Sevgili? Sorusunu sizler için araştırdık detaylar haberimizde…

Herkes çok üzülmüştü. Birce Akalay'dan iyi haber geldi..


Birce Akalay Kimdir?
Birce Akalay 19 Haziran 1989 İstanbul doğumludur. Günümümüz başarılı oyuncularından biri olan Akalay lise hayatını İstanbul’da Pera Güzel Sanatlar lisesinde Tiyatro bölümünde  okumuş ve başarılı eğitim hayatını okul ikincisi olarak tamamlamıştır. Üniversite dönemini ise İstanbul Üniversitesi Edebiyat Tayatro eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünü üçüncü sınıfa kadar okuyup üçüncü sınıfta bırakarak Tiyatro ve Oyunculuğa doğru yönelen güzel oyuncu yaşı yirmili yaşları geçtiği için devlet konservatuvarında şansını kaybederken İstanbul Haliç Üniversitesinde okuyarak Tiyatro bölümü eğitimini tamamladı. Daha sonra bir güzellik yarışmasına başvurarark burada üçüncülüğü kazanıp ülkemizi temsil etti. 2007 yılında televizyonda karşımıza gelen güzel oyuncu ilk dizisi Kader isimli olan diziyle hayatımıza girdi.  Başarılı olan oyuncu filmlerin ve dizilerin aranan hayranlıkla izlenen ismi haline geldi. Dijital platformda da başarısını gösteren güzel oyuncu aldığı eğitimi ve karakteriyle sevilen isim olarak hayatımızda yer aldı.

Birceakalay 1712385119033
Birce Akalay Kimle Sevgili?
Magazin dünyası ve sosyal medya da bir çok takipçi ve hayrana sahip olan Birce Akalay kendi gibi hem özel hayatı hem kariyer hayatı gündemde olan son dönemlerde adından sıkça bahsedilen Hakan Kurtaş ile birlikteliğini dile getirmiş ve bir ödül töreninde yan yana gelen iki başarılı oyuncu birlikteliklerini resmen ilan etmiş tabiri caizse düşman çatlatan paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çeken isim olmuşlardır.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'ın aşk dolu bakışları gündem oldu! - Herkes  Duysun

Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu? Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu?

Buse Terim | Birce Akalay, Dagi İlkbahar-Yaz 2023 Koleksiyonu için kamera  karşısına geçti

Kaynak: HATİCE KARACA