Türk televizyon ve sinema tarihinde En Çok Film Çeken Oyuncu Kimdir? Gibi sorularla ilgili bilinmeyenleri sizler için araştırdık detaylar haberimizde…

En Cok Film Ceken Oyuncu Kimdir1 (1)

En Çok Film Çeken Oyuncu Kimdir?

Günümüzde oynanan filmler kadar bu filmleri çeken oyuncularda merak konusu haline gelmiştir. Türk tarihinde şuan 209 film çekerek Türkiye’nin Turist Ömer lakabıyla tanıdığı sevdiği ve oyunculuğunu beğendiği Sadri Alışık 1964 yılında başladığı kariyer hayatıyla günümüz de de bilinen ve halen filmleri yayınlanan Türk Televizyon ve sinema tarihinin başarılı isimlerinden biri olarak halen anılmaktadır.

En Cok Film Ceken Oyuncu Kimdir1 (3)

En Çok Filmde Oynayan Oyuncu Kimdir?

"Manazan Güzeli" Kızın Hikayesi: 14 Asırlık Ceset Nasıl Bozulmadan Günümüze Ulaştı? "Manazan Güzeli" Kızın Hikayesi: 14 Asırlık Ceset Nasıl Bozulmadan Günümüze Ulaştı?

Günümüzde bir çok oyuncu ile ilgili araştırmalar yapılsa da kariyer hayatları da merak konusu haline gelmiştir. Bir çok film ve dizi de oynayan oyuncularımızın sayısı fazla olsa da yıllardır bu rekoru geçen bir oyuncu yoktur. Rekoru elinden bırakmayan ve güzelliğiyle de ilk gün ki gibi güzel olan her zaman Türk Televizyon ve sinema tarihinin sevilen beğenilen oyuncularından ve Sultan lakabıyla bilinen Türkan Şoray toplam 222 filmde oynayarak Türkiye’de değil Dünyanın en çok film çeviren kadını unvanına sahip olarak bilinmektedir.

En Cok Film Ceken Oyuncu Kimdir1 (2)

Güzelliği ve başarısı da yıllar geçse de bitmeyen ve ilk gün ki heyecanı ve başarısı ile anılan Türk Televizyonun sultanı Türkan Şoray eskimeyen ve beğenilen ve hiçbir zaman magazin malzemesi olmamasıyla da ilgilerin hep üzerinde olduğu ayrıca saygı duyulan sevilen oyuncularımızdan biridir. Kariyerinde hep emin adımlar atan ve utangaçlığı, güzelliğiyle her zaman dillerde olan güzel oyuncu Türkiye’nin kazandığı ve değerli oyuncularından biridir. hiçbir zaman magazin dünyasında adından kötü bahsedilmemiş ve hep başarıları konuşulmuştur.

Kaynak: İHA