Türk televizyon ve sinemanın başarılı ve çok bilinen isimlerinden olan güzelliğiyle de dikkatleri üzerine toplayan oyuncularımızdan biri olan ve kendisiyle ilgili sıkça merak edilen Demet Özdemir Hangi Burç ? sorusunun cevaplarını sizler için araştırdık detaylar haberimizde…

Demet Ozdemir Hangi Burc1
Demet Özdemir Kim?
26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelen ve Türk televizyon tarihinde başarılı işlere imzalar atan Türkiye’nin gözde oyuncularından biri olarak hayatımıza girmiştir. 3 çocuklu bir ailede dünyaya gelen güzel oyuncu anne ve babasının ayrılığından sonra ablası ve annesi ile birlikte İstanbul’a gelmiş orada eğitim ve kariyer hayatına başlamıştır. Anneannesi  Bulgaristan göçmeni olarak bilinmektedir. Ayrıca uzun süre babası ile iletişim kurmadığını ve yakın zaman barıştıklarını da dile getirmiştir. Kariyerine ilk olarak Bengü’nün dansçısı olarak başlayan daha sonra Anadolu Efes grubunun dansçıları arasında yer alan Demet Özdemir ayrıca Flash Tv’de Ayşe Dinçer’in yaptığı program da da dansçı olarak yer aldığı bilinmektedir.

Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu? Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu?

Demet Ozdemir Hangi Burc2

2011 2013 yılları arasında oyunculuk eğitimi programına katılmış ve oyunculuk eğitimi aldığı bilinmektedir. İlk oyunculuk hayatına Fox ekranlarında Sana Bir Sır Vereceğim adlı diziyle başlayarak ardından Kurt Seyit ve Sura, Tut Sözünü adlı sinema filmi, Çilek Kokusu, Erkenci Kuş, No:309, Doğduğun Ev Kaderindir gibi bir çok dizi de ve sinema filminde oynayan ve oynadığı her film ve dizilerde başarılı adımlar atan güzel oyuncu her oynadığı film ve dizi de kendini ve başarısını göstermiş ve film ve dizilerin aranan yüzlerinden biri olmayı başarmıştır. 28 Ağustos 2022 tarihinde Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile bir evlilik yapmış daha sonra anlaşamayıp boşandıkları da bilinmektedir. Magazin dünyasında da bir çok kes gündem olan güzel oyuncu şimdilerde işi ile anılmakta ve bilinmektedir. 

Demet Ozdemir Hangi Burc3
Demet Özdemir Hangi Burç?
26 Şubat 1992 yılında dünyaya gelen ve 32 yaşında olduğu bilinen güzel oyuncu Balık burcu olarak bilinmektedir.

Kaynak: HATİCE KARACA