Birce Akalay ilk hangi dizide oynadı? Birce Akalay Kimdir? Birce  Akalay’ın oynadığı diziler nelerdir? Birce Akalay Evli mi? gibi soruların cevabı haberimizin detayında…

Birce Akalay Kimdir?

Türk televizyon ve sinema alanında adından sıkça söz ettiren Birce Akalay, 19 Haziran 1984 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü tamamlayan Birce Akalay, tiyatro ile bu sektöre ilk adımı attı. 2004 Türkiye Güzelik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzelik Yarışması'da Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. Birce Akalay’ın annesinin ismi Yasemin Ergun, babasının ismi ise Sercan Akalay’dır. Şuan 39 yaşında olan başarı oyuncu Birce Akalay’ın boyu ise 1,78 ‘dir.

Birce Akalay Ilk Hangi Dizide Oynadi2

Birce Akalay Evli mi?

Başarılı oyuncu Birce Akalay’ın özel hayatı ise merak konu olarak karşımıza çıkıyor. Ekranların sevilen yüzü olan Birce Akalay evli mi sorusunu sizler için cevaplıyoruz.. Birce Akalay, bugüne kadar 2 evlilik yapmıştır. Birce Akalay’ın ilk evliliği 2011-2012 yıllarında süren Murat Ünalmış ile oluyor. İkinci evliliği ise 2014-2017 yılları arasında aynı diziyi paylaştığı Sarp Levendoğlu olarak karşımıza çıkıyor. Birce Akalay şuan ise evli değil.

Birce Akalay Ilk Hangi Dizide Oynadi4

Birce  Akalay’ın oynadığı diziler nelerdir?

İzleyicilerin gönlünde oynadığı karakterlerle taht kuran Birce Akalay’ın oynadığı diziler ise; Kader, Senin Uğruna, Alayına İsyan, Yer Gök Aşk, Ben Onu Çok Sevdim, Küçük Ağa, Evli ve Öfkeli, Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah Beyaz Aşk, Ağlama Anne, Babil, Son Yaz ve Bir Derdim Var isimli dizilerde izleyicilerin karşısına başrol olarak çıktı.

Birce Akalay Ilk Hangi Dizide Oynadi1

Birce Akalay ilk hangi dizide oynadı?

Gökçe Bahadır ve Ali Sunal Nasıl Tanıştı? Gökçe Bahadır ve Ali Sunal Nasıl Tanıştı?

Herkes tarafından sevilen güzel oyuncunun ilk oynadığı dizi merak konusu oldu. Birce Akalay’ın ilk oynadığı dizi ise; 2006 yılında yayınlanan“Sıla” isimli dizi oldu. Birce Akalay, ilk dizisi Sıla’da Melek karakterini canlandırarak büyük beğeni topladı.

Kaynak: Hatice Karaca