Yağmur Atacan'ın başıboş köpeklerinin uyutulmasının gündeme gelmesiyle birlikte Yağmur Atacan Kim? Yağmur Atacan Ne İşle Meşgul? soruları gündeme geldi. Peki Yağmur Atacan Kim? Yağmur Atacan Ne İşle Meşgul? işte detaylar...


19 Mayıs 1983 tarihinde Gaziantep'te doğan ve  Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olduğu bilinen Atacan Annesi Diş hekimi, babası ise Asker'dir. Bir tane kız kardeşi olan Atacan eğitim hayatını  İlkokulu Eskişehir'de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki eğitimini bıraktı. Okul hayatına sanatta yeterlilik eğitimi alarak devam ettiği bilinmektedir. Oyunculuğa olan ilgisini lise yıllarında amatör olarak ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı “Bebeto” karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak (2001-2005) yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında çalıştı.2006 yılında TRT televizyonunda "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yaptı. Egos, Panda, Coca Cola, Hürriyet, Ülker gibi markaların reklam filminde oynadı. Pek çok dizide rol alan ve beğenilen oyuncu günümüzde ise ticaretle uğraştığı bilinmektedir. Sevilen ve sempati duyulan başarılı isim 2008 yılın Pınar Altuğ ile yaptığı evlilikle yaş farkından dolayı gündeme bomba gibi düşmüş ancak herkesin ne düşündüğünü umursamamış evliliğine mutlu bir şekilde devam etmiştir.

Yağmur Atacan Kaç Yaşında?
Yağmur Atacan 41 yaşındadır.

Yağmur Atacan Ne İşle Meşgul?

Yağmur Atacan, lise yıllarında amatör olarak tiyatro sahnesine adım attı ve 2002 yılında "Canbaz" adlı oyunda "Bebeto" karakterini canlandırdı. 2001-2005 yılları arasında ise profesyonel baterist olarak Arkhe ve Hi-Jack gruplarında performans sergiledi.

Aydın Doğan Kimin Çocuğu? Aydın Doğan Kimin Çocuğu?

Atacan, Egos, Panda, Coca Cola, Hürriyet ve Ülker gibi tanınmış markaların reklam filmlerinde rol aldı. 2006 yılında TRT'de "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu üstlendi. Ayrıca, otomobil galericiliği işiyle de ilgilenmektedir.

Yağmur Atacan, 12 Nisan 2008'de oyuncu Pınar Altuğ ile dünya evine girdi. Çiftin, 27 Ocak 2009 doğumlu Su adında bir kızları bulunmaktadır.

Kaynak: HATİCE KARACA