Aralarında ki yaş farkı sebebiyle bir çok magazin dünyasında adından söz ettiren ve evlilikleri ile ilgili de çok konuşulan çift ile ilgili sıkça karşılaşılan Yağmur Atacan Pınar Altuğ Kaç Yaşında? Soruları  ile ilgili haberimizin detayları sizlerle..

Pinar Altug Ve Yagmur Atacan Arasinda Kac Yas Var3
Pınar Altuğ Kim?
2 Eylül 1974 tarihinde İstanbul'da doğan ve eğitim hayatını  Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okuyan Lisedeyken mankenlik yapmaya başladığı bilinen Altuğ, 1994 yılında Miss Turkey seçildi. Aynı yarışmada Didem Uzel 2. oldu. Altuğ, derece yaptıktan sonra 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümündeki eğitimini yarıda bırakarak 1995 yılında sunuculuk yaparak başladığı televizyon hayatına 1998 yılında ilk programlarından biri olan Yemek Zevki olan programda sunuculuk yapıp ardından mankenliği bıraktığını ve 2000 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir, İlk Aşkım ve Aile Reisi dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol aldı. Uzun süre devam eden Çocuklar Duymasın Adlı dizi de dikkatleri üzerine çeken ve beğenilen Altuğ  magazin dünyasında da sürekli konuşulan ünlüler arasında da yer aldı. 2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlenen ve 2003 yılında boşanan çift ardından 2007 yılının Eylül ayında Yağmur Atacan ile nişanlandılar ve 12 Nisan 2008 tarihinde evlendiler. Çift uzun süre gündemden düşmeyen aralarında ki yaş farkı sürekli dile gelen çift yapılan konuşmalar, eleştirilere rağmen evliliklerini mutlu bir şekilde devam ettirdiler. Eşi Yağmur Atacan ile olan evlilikten Ocak 2009 tarihinde ile 'Su' adını verdikleri kızları doğdu.

Pinar Altug Ve Yagmur Atacan Arasinda Kac Yas Var4
Yağmur Atacan Kim?
19 Mayıs 1983 tarihinde Gaziantep'te doğan ve  Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olduğu bilinen Atacan Annesi Diş hekimi, babası ise Asker'dir. Bir tane kız kardeşi olan Atacan eğitim hayatını  İlkokulu Eskişehir'de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki eğitimini bıraktı. Okul hayatına sanatta yeterlilik eğitimi alarak devam ettiği bilinmektedir. Oyunculuğa olan ilgisini lise yıllarında amatör olarak ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı “Bebeto” karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak (2001-2005) yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında çalıştı.2006 yılında TRT televizyonunda "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yaptı. Egos, Panda, Coca Cola, Hürriyet, Ülker gibi markaların reklam filminde oynadı. Pek çok dizide rol alan ve beğenilen oyuncu günümüzde ise ticaretle uğraştığı bilinmektedir. Sevilen ve sempati duyulan başarılı isim 2008 yılın Pınar Altuğ ile yaptığı evlilikle yaş farkından dolayı gündeme bomba gibi düşmüş ancak herkesin ne düşündüğünü umursamamış evliliğine mutlu bir şekilde devam etmiştir.

Aydın Doğan Kimin Çocuğu? Aydın Doğan Kimin Çocuğu?

Pinar Altug Ve Yagmur Atacan Arasinda Kac Yas Var2
Yağmur Atacan Pınar Altuğ Kaç Yaşında?
Yağmur Atacan 41 yaşında Pınar Altuğ ise 50 yaşındadır. Arada ki 9 yaş farkı olan çift bu yaş farkını önemsemeyip evliliklerine mutlu bir şekilde devam etmektedir..

Kaynak: HATİCE KARACA