Bakanlıktan Paris Olimpiyat Oyunları İçin Özel Reklam Filmi Bakanlıktan Paris Olimpiyat Oyunları İçin Özel Reklam Filmi
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Bocce-Petank Şampiyonasına katılan Başakşehir Şehit Hamza Çetin Anadolu Lisesinden Esma Sultan Dalkıran, İmaret Ortaokulundan Durmuş Ali Atmaca ve Mümine Hatun Ortaokulu'ndan Büşra Güzel, gösterdikleri üstün performansla Karaman'ı gururlandırdılar. Bu başarılarıyla Türkiye'nin dört bir yanından gelen rakiplerine meydan okuyarak zirveye adlarını altın harflerle yazdırdılar.
Bu kutlu zaferin ardından başarılı sporcular, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ı ziyaret etti. Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden İl Müdürü Mehmet Çalışkan, “Karaman Bocce-Petank Takımı'nın zaferi, sadece bir spor müsabakasının sonucu değil, aynı zamanda gençlerin potansiyeline olan güvenin ve onlara sağlanan destek ve rehberliğin bir kanıtıdır. Bu başarı, Türk sporunun geleceği için umut verici bir işarettir. Emeğinizin karşılığını almanız bizleri mutlu etti. Bu başarınızda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Hayatınızda güzel anılar ve başarılar biriktirmeniz dileğiyle yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.
Ziyaret, başarılı sporcuların İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ı ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Kaynak: R.RÜZGAR YEL