Günümüzde yaşanan ve 7 Ekim 2023 yılında başlayan İsrail’in Filistin’e başlattığı Savaş sonrası İsrail’e ait olduğu düşünülen Colgate Markalı ürünler  tüm dünya genelinde gerek arama motorları gerek sosyal medya tarafından en çok aranan merak edilen ürün olarak görüldü. 

Dişini Japon Yapıştırıcısıyla Yapıştıran Adam Doktoru Şoku Yaşattı Dişini Japon Yapıştırıcısıyla Yapıştıran Adam Doktoru Şoku Yaşattı

Colgate Logosu: Kısa Bir Tarih, Sembol, Anlam | Turbologo
Sizler için derlediğimiz haberimizde detaylarıyla paylaşacağımız Colgate İsrail Malı Mı? Sorusunun cevabı haberimizde..  Bir çok insanın, çocuğun ve Müslümanın acımasızca öldürüldüğü İsrail Filistin savaşında İsrail’e karşı bir nebzede olsa tepki vermek için İsrail’in ürettiğini ve sattığını düşündüğü markalar boykot edilmek üzere paylaşıldı. Bu ürünler günümüz yaşantısında her evde iş yerinde vesaire kullanılan ve bilinçsizce tüketilen ürünlerdi. Boykot edilmek amaçlı paylaşılan ürünler sonrası İsrail’in ekonomisini etkilemek ve ders vermek amacıyla çıkılan bu yolda bazı ülkelerde sonuç vermeye başladı.

Colgate-Palmolive Reducing Energy Use in Product Packaging Facilities |  Consumer Goods Technology
Bu ürünler arasında yer alan sorulardan biri ise Colgate İsrail Malı Mı?

Sorusuna araştırdığımız sonuçlar sonrası Colgate markası dünya genelinde bilinen ve sıkça kullanılan diş macunu markası olarak bilinmektedir. Colgate markası Amerika merkezli bir şirkete ait olup ve İsrail malı değildir. 1873 yılında Amerika’da kurulan bir şirket tarafından piyasaya sürülmüş ve William Colgate’n ölümünden sonra üretilmiştir.

2,714 Colgate Royalty-Free Photos And Stock Images, 43% OFF

Colgate diş macunu dünya genelinde tercih edilen markalardan biri olarak bilinmektedir. Colgate markası diş macunun yanı sıra diş fırçası, ağız bakım suyu da bir çok çeşitli ürün üretilmektedir. Dünya genelinde bilinen ve kullanılan Colgate Markası şu sıralar sosyal medya ve internet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılıp merak edilen ürünlerin içerisinde oldu. Türkiye’de kullanılan bu ürün bir süre kime ait olduğu bilinmediği için bir süre boykot edildi.

Kaynak: HATİCE KARACA