İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyon, Türkiye'nin tanınmış uyuşturucu baronlarından biri olarak bilinen Urfi Çetinkaya ve çetesine yönelik büyük çaplı bir darbe vurdu. Birçok kişi internette Urfi Çetinkaya aslen nereli? Urfi Çetinkaya'nın Eşi Kimdir? sorularını arıyor. Detaylar haberimizde...

Urfi Çetinkaya Kimdir ?

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, Türkiye'nin tanınmış uyuşturucu baronlarından biri olarak bilinen Urfi Çetinkaya ve çetesine karşı önemli bir adım atıldı. Operasyon sonucunda, Aydın Çetinkaya, yardımcısı ve oğlu Ceyhan Çetinkaya ile birlikte Urfi Çetinkaya’nın kardeşi Aydın Çetinkaya'nın da aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. Ancak, Urfi Çetinkaya'nın kendisi bu operasyon sırasında yakalanmadı.

Ürfi Çetinkaya kimdir, aslen nereli? Urfi Çetinkaya serveti ne kadar? -  Internet Haber

Konuk: “Motorin Ve Gübre Projelerimizle Yüzler Gülecek” Konuk: “Motorin Ve Gübre Projelerimizle Yüzler Gülecek”

Urfi Çetinkaya Aslen Nereli?

Aslen Malatya Pütürge doğumludur. Uyuşturucu kaçakçılığı ile tanındı ve 12 Eylül 1980 darbesinde arananlar listesine alındı. Polis tarafından en çok aranan isimlerden, uyuşturucu baronu olarak tanınıyor.

Urfi Çetinkaya Eşi Kimdir?

Tüm aramalara rağmen bulunamayan Zahide Sekman'ın Malatya'da yaşayan babası Adıgüzel Kandemir, Urfi Çetinkaya'nın eşi tarafından İstanbul'a çağrıldı. Hediye Çetinkaya, Kandemir'i "Bu para Urfi Çetinkaya'nın parasıdır." şeklinde uyardı.

Urfi Çetinkaya kimdir? Uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya kaç yaşında,  nereli? TÜRK ESCOBAR Urfi Çetinkaya tutuklandı mı? - Son Dakika Ekran Haber

Kaynak: R. Rüzgar Yel