Stanley termos sıcak veya soğuk içecekleri uzun süre soğuk veya sıcak tutmak için tasarlanmış bir çeşit vakumlu termos türüdür. Williams Stanley Junior tarafından 1913 yılında icat edilen bu termoslar yüksek kaliteli paslanmaz Çelik’ten yapılmıştır ve chef duvarlı bakımı yapısı sayesinde içerisindeki sıvının sıcaklığı ve soğukluğu uzun süre muhafaza eder.

Stanley termoslar genellikle dayanıklı yapısıyla bilinir. Kamçılar, doğa tutkunları ve günlük kullanımda sıcak içeceklerin veya soğuk içecekleri sıcaklığı ve soğukluğunu korumak için tercih edilir. Farklı boyutlarda ve tasarladı bulunabilen termoslar, açık havada veya saatlerde kullanıma uygundur. 

Geçtiğimiz günlerde Atatürk’ün çantasından Stanley termosun çıkması ve sonrasında sosyal medyada bir kullanıcının arabasını içerisinde buzlar dahi erimemiş bir termosun sağlam bir şekilde çıkması sosyal medyada oldukça fazla yayılmaya başladı.


Stanley termosları genellikle çeşitli mağazalardan bulabilirsiniz fakat alacak olduğunuz Stanley termosların resmi satıcılar olmasına dikkat edin. Büyük mağazaların ev ürünleri ve outtdor ürünleri bölümlerinde veya bilindik çevrimiçi alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi