Kanal D'nin sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Canlı yayınlarla beraber programın sunucuları da büyük ilgi görüyor. Nur Tuğba Namlı, Hakan Ural ile birlikte ekrana geldiği programda dikkat çekiyor ve hikayesi merak konusu oluyor. Kullanıcılar arama motorlarında Nur Tuğba Namlı Nasıl Meşhur Oldu? Sorusuna cevap buluyor. Nur Tuğba Namlı nasıl meşhur oldu? Nur Tuğba Namlı Kimdir?  sorularının detayları haberimizde…

Nur Tugba Namli Nasil Meshur Oldu (2)

Nur Tuğba Namlı Kimdir?

15 Haziran 1983 doğumlu olan Nur Tuğba Namlı, iş adamı Mustafa Namlı ile evlidir ve 3 çocuk annesidir. Balıkesir Üniversitesi mezunu olan Nur Tuğba Namlı, medya sektöründe uzun yıllar çalışmıştır. Var Mısın Yok Musun yarışması ile tanınmaya başlayan Namlı, SKY Türk kanalında gece haber bülteni sunuculuğu yapmıştır.

Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu? Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu?

Nur Tugba Namli Nasil Meshur Oldu (3)

2011 yılında NTV'ye geçen Nur Tuğba Namlı, 2014 yılında TV8'e transfer olmuştur. Survivor Panorama programını sunmuş ve şu anda Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapmaktadır. Ayrıca, Kanal D'deki canlı yayınlarda Hakan Ural ile birlikte program yapmaktadır. Nur Tuğba Namlı'nın 1 kızı ve 1 oğlu bulunmaktadır, ayrıca 3. çocuğunu dünyaya getirmiştir.

Nur Tugba Namli Nasil Meshur Oldu (1)

Nur Tuğba Namlı Nasıl Meşhur Oldu?

Nur Tuğba Namlı, Var mısın Yok musun yarışma programında izleyicilerin karşısına çıkan dikkatleri üzerine çekti. mesleki hayatı bu şekilde hız kazandı ve meşhur oldu.

Kaynak: R. Rüzgar Yel