Konuk: “Çalışan Herkes Kadrolu Olacak” Konuk: “Çalışan Herkes Kadrolu Olacak”

Dışişleri Bakan Yardımcısı olan Nuh Yılmaz Kimdir ve Nereli? Nuh Yılmaz’ın Eğitimi? Nuh Yılmaz Kaç Yaşında? gibi soruların cevabını sizler için derledik.
Nuh Yılmaz’ın Eğitimi
ODTÜ Sosyoloji Bölümü’nden mezun olan Nuh Yılmaz, Yüksek Lisansını ise Grafik Tasarım Bölümü’nde tamamladı. Nuh Yılmaz, SETA’nın Washington DC Ofisi’nin kurucu direktörlüğünü 2009-2011 dönemleri arasında yaptığı biliniyor.  Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak da çalışan Nuh Yılmaz, doktorasını Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamlıyor.

Nuh Yilmaz Kimdir Ve Nereli1
Nuh Yılmaz Hangi Görevlerde Yer Aldı?
Nuh Yılmaz, Star Gazetesi başta olmak üzere birçok Ulusal ajans da temsilcilik görevlerini yaptı. SETA’nın Washington DC Ofisi’nin kurucu direktörlüğünü 2009-2011 dönemleri arasında yaptığı biliniyor.  Dış politika, strateji, ve kültürel çalışmalar gibi konularda yerli ve yabancı dergilerde yazılar yayımlayarak ismi ve kariyerini üst seviyeye çıkardı. 
Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak Nuh Yılmaz atandı. 
Nuh Yılmaz Kimdir ve Nereli?
Nuh Yılmaz’ın nereli olduğu hakkında detaylı bilgiye ulaşamadık. Detaylı bilgi alışverişi olduğunda haberimizin detayı güncellenecektir.

Kaynak: HATİCE KARACA