26 Haziran’da 77 yaşında hayatını kaybeden Kadir İnanır’ın vasiyetnamesinin okunması, bazı yasal mirasçılara resmi tebligat ulaştırılamaması nedeniyle 17 Aralık tarihine ertelendi. Yaşanan gelişmenin ardından İnanır’ın yeğeni Levent İnanır da hukuki süreç başlatacaklarını açıklayarak bazı iddialarda bulundu.
Bu açıklamaların ardından Levent İnanır’ın eski eşi Neslihan Acar ile Levent İnanır arasında tartışma yaşandı. Acar, kendisine tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderildiğini belirterek Levent İnanır hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi.

“Herkes gibi fikrimi söyledim”
Yaşanan tartışmanın nasıl başladığını anlatan Neslihan Acar, Levent İnanır’ın açıklamalarına karşı yalnızca kendi düşüncesini dile getirdiğini ifade etti.
Acar, yaptığı açıklamanın ardından beklemediği bir tepkiyle karşılaştığını belirterek, “Herkes gibi fikrimi söyledim. Yapılan açıklamadan hoşlanmadım ve tepki gösterdim” dedi.
Kadir İnanır’ın mirasıyla ilgili herhangi bir talebinin olmadığını özellikle vurgulayan Acar, tartışmanın kendi açıklamasından sonra farklı bir boyuta taşındığını ve tehdit, hakaret ve küfür içerikli mesajlara maruz kaldığını öne sürdü.
Vasiyetin okunması 17 Aralık’a ertelendi
Kadir İnanır’ın vasiyetnamesinin okunması için görülen süreçte, 28 mirasçının bulunduğu ve bazı mirasçılara gerekli tebligatların henüz ulaştırılamadığı belirtildi.
Beykoz Adliyesi önünde açıklama yapan dava avukatı Hikmet Altun Kalem de bu nedenle vasiyetin açıklanmasının 17 Aralık’a bırakıldığını duyurdu.
Levent İnanır, eksik tebligatların tamamlanmasının ardından vasiyet sürecinin devam edeceğini ve mirasçıların işlemlere dahil edilmesi için gerekli adımların atılacağını söyledi.
Kadir İnanır’ın vasiyetine ilişkin hukuki sürecin 17 Aralık’ta yapılacak işlemlerle devam etmesi bekleniyor.




