Kmü’de Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisansta Son Başvuru Tarihi 28 Temmuz Kmü’de Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisansta Son Başvuru Tarihi 28 Temmuz

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından 2023 çağrı döneminde başvurusu yapılan, bilim kültürünün ve iletişiminin toplumun daha geniş kesimlerine yaygınlaştırılmasını, katılımcılara bilimsel bilginin ulaştırılmasını ve bilim - teknoloji arasındaki etkileşimin etkinlikler yoluyla kavratılmasını amaçlayan 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında 57 proje destek almaya hak kazandı. Bu kapsamda Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü aralarında üniversite ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yer aldığı ve destek hakkı kazanan 57 projeden biri oldu.

Ayrıca TÜBİTAK tarafından sağlanacak finansal destek dışında SARAY-SEKASAR Vakfı'nın da finansal destek sağlayacağı Bilim Şenliği kapsamında Karaman’da büyük bir Bilim Şenliği düzenlenecek. Birbirinden değerli akademisyenlerin katılacağı konferanslar, söyleşiler ile atölyeler kurulacak. Karaman’daki tüm öğrencilere açık olacak Bilim Şenliği, 3 gün misafirlerini ağırlayacak.

Projede emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kaynak: R. Rüzgar Yel