İstanbul’dan ayrılma kararının ardında kırgınlıkların yattığını söyleyen Tatlıses, “Vefasızlık gördüm” sözleriyle yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi. İzmir’e taşınmasına rağmen burada da ciddi bir maddi kayıpla karşı karşıya kaldığını belirten sanatçı, yaklaşık 4 milyon dolarlık bir dolandırıcılığın mağduru olduğunu açıkladı.
Yaşadığı sürecin ardından artık daha temkinli davrandığını vurgulayan Tatlıses, “Merhametliyim ama vicdanım bazı şeylere izin vermiyor” diyerek sitemini dile getirdi. Maddi gücüne olan inancını da esprili bir dille ifade eden sanatçı, “Bende para bitmez, sadece azalır” sözleriyle güçlü duruş sergiledi.

Aile İçindeki Kırgınlıklar
Programda aile ilişkilerine de değinen İbrahim Tatlıses, bazı yakınlarına yönelik kırgınlığını açık sözlerle paylaştı. “Akrabanın akrabaya yaptığını akrep bile etmezmiş” diyen sanatçı, oğlu Ahmet Tatlı’nın Manisa’daki beş dairesini sattığını ancak kardeşlerine pay vermediğini iddia etti.
Kızı Dilan Çıtak hakkında da konuşan Tatlıses, zaman zaman soyadını kullanma biçimi üzerinden sitemde bulundu. Açıklamaları, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Narlıdere’deki Yangın ve “Turşu” Detayı
Tatlıses’in İzmir’in Narlıdere ilçesindeki lüks sitede bulunan dairesinin yer aldığı blokta geçtiğimiz dönemde büyük bir yangın çıkmış, 168 daireli sitede 40 daire ağır hasar görmüştü. Yangın sırasında İstanbul’da bulunan sanatçı doğrudan zarar görmemişti.
Evinin baştan aşağı yenilendiğini belirten Tatlıses, yangında en çok mutfağındaki 15 bidon turşunun yanmasına üzüldüğünü söyledi. Sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğini ifade eden sanatçı, turşuya olan düşkünlüğünü de esprili sözlerle anlattı.
Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken İbrahim Tatlıses’in sözleri, hem sanat camiasında hem de hayranları arasında geniş yankı uyandırdı.





