31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala AK Parti Afyonkarahisar adayı belli oldu. Yapılan açıklamanın ardından AK Parti Afyonkarahisar adayı Hüseyin Ceylan Uluçay oldu. Peki, AK Parti Afyonkarahisar adayı belli oldu mu? AK Parti Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay kimdir? Detaylar haberimizde...

Hüseyin Ceylan Uluçay Kimdir?

1986 yılında Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde doğan Hüseyin Ceylan Uluçay, ilk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar ilinde tamamladı. Yaşar Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Uluçay, ardından Afyonkarahisar'da mali müşavirlik görevini icra etmeye başladı. Halen mali müşavirlik yapmakta olan Uluçay, aynı zamanda ticaretle de uğraşmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Huseyin Ceylan Ulucay Kimdir Ve Kac Yasindadir3 

Sokak Hayvanlarına İlişkin Kanun TBMM’de Sokak Hayvanlarına İlişkin Kanun TBMM’de

AK Parti Afyonkarahisar adayı belli oldu mu?

31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir zaman kala AK Parti Afyonkarahisar adayı belli oldu. Yapılan açıklamanın ardından AK Parti Afyonkarahisar adayı Hüseyin Ceylan Uluçay oldu.

Huseyin Ceylan Ulucay Kimdir Ve Kac Yasindadir2

Hüseyin Ceylan Uluçay Kaç Yaşındadır?

1986 yılında doğan Hüseyin Ceylan Uluçay, şu anda 38 yaşındadır.

Huseyin Ceylan Ulucay Kimdir Ve Kac Yasindadir1

Hüseyin Ceylan Uluçay Eşi Kimdir ?

AK Parti Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın eşi Leyla Uluçay'dır. Leyla Uluçay ile ilgili kamuoyunda paylaşılmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Huseyin Ceylan Ulucay Kimdir Ve Kac Yasindadir4

Kaynak: R. Rüzgar Yel