Günümüzde yaşanan savaştan dolayı boykot amaçlı araştırılan Hangi Ürün İsrail Malı değildir? Sorularının sıkça araştırıldığı ve öğrenmek amacıyla en fazla aranan ve cevabı bilmek isten insanlar için araştırmalarda bulunduk detayları ile sizlerle buluşturacağız…

Türkiye'de satılan İsrail ürünleri malları ve markaları tam liste 2024  Güncel boykot listesi - Marmaris Manşet

Günümüz de gerçekleşen İsrail ve Filistin arasından ki savaştan dolayı insanlığa yapılan bu savaşın gerek sosyal medyada  gerek internet sitelerinde boykot içeriği altında paylaşımlarına sıkça denk geliyoruz. Bir çok çocuğun, kadının ve insanlığın hiç acımadan katledilmesi Dünya’da çok fazla yankı yaptı. Filistin’e yapılan zulmün durmadığı her geçen gün arttığı ve insanlığın öldüğü ve Müslüman ülkesi olan Filistin’in zor durumda olduğu herkes tarafından bilinmekte. Dünya da yapılan yürüyüşler sosyal medya da ki paylaşımlar ses getirse de İsrail durmayarak her geçen gün yaptığı zulmün dozunu daha artırmaktadır.  Bu zulme bir nebze de olsa dur demek için İsrail’e ait olmayan onların gelir kaynağına yardımcı olamamak için yapılan boykot eylemi ses getirdiği düşünülmekte.

Yerli Markalar Listesi: Türk Malı Ürünler Hangileri? - Sektör Gazetesi -  Manisa'nın En Büyük Gazetesi

Hangi Ürün İsrail Malı Değildir?

Dünyada Kaç Tane Dünya Savaşı Oldu? Dünyada Kaç Tane Dünya Savaşı Oldu?

Kinetix, Koton, Leke, Lescon, Loft, LTB, Lumberjack,  DeFacto ,LC Waikiki, , Koton, Abbate, Bisse, Butıgo, Chakra, Colıns, Collezione, Derimod, Flo, Gezer, Greyder, Kiğılı, , Mavi, Polaris, RodiMood, Sarar, Enza, Evida, İpek, İstikbal, Kilim, Özdilek, Merinos, Scooter, Sevenhıll, Instreet, Atlas, Bellona, Biev, English Home, gibi ürünlerin İsrail’e ait olmadığı ve bu ürünleri gönül rajhatlığı ile alınıp kullanılabileceği paylaşımları da çoğu sosyal mecralarda yerini aldı. Bunun gibi bir çok firmanın da İsrail’in olmadığı ve  Zulme dur denilir mi bilinmez ama ekonomik kayıp İsrail’i bir nebze de olsa verilen tepkinin yerinde olacağı düşünülmektedir.

Kaynak: HATİCE KARACA