Haklarında çıkan kara para haklama, vergi kaçırma ve sayısız suçtan cezaevinde olan Dilan Polat ve Engin Polat’ın hayatı kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilen konular arasında yer alıyor. Sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşantısıyla dikkat çeken Dilan Polat, arama motorlarında en çok aratılan kişiler arasında. Peki Dilan Polat Kimdir? Dilan Polat’ın kaç tane arabası var? Sorularının detayları haberimizde…

Meteor Gökyüzünü Maviye Böyle Boyadı Meteor Gökyüzünü Maviye Böyle Boyadı

Dilan Polat Kimdir?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İki kardeşi olan Polat, annesini genç yaşta kaybettikten sonra teyzeleriyle büyümüştür. Kariyerine doğum fotoğrafçılığı yaparak adım atan Polat, birçok ünlünün fotoğrafını çekmiştir. 2017 yılında ablasıyla birlikte İstanbul'da bir güzellik merkezi açmıştır. Dilan Polat adı altında açılan güzellik merkezi Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde şubeleri bulunan bir işletmedir.

Dilan Polatin Kac Tane Arabasi Var1

Dilan Polat, 2019'dan sonra peş peşe başarılarına başka başarılar eklerken, eşi Engin Polat'ın her defasında yaptığı büyük jestlerle de sosyal medyada sıkça takip edilen bir fenomen haline geldi. Ancak bir anda bu denge bozuldu ve katıldığı bir magazin programında kahvesine altın tozu atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Bunun ardından sosyal medyada Dilan Polat adına yapılan paylaşımlar sonrasında "Kara Para Aklama" iddialarıyla en çok aranan isimler arasına girdi.

Dilan Polatin Kac Tane Arabasi Var2

Dilan Polatın Kaç Tane Arabası Var?

Dilan Polat’ın kaç arabası olduğuna dair net bir veriye ulaşılamazken, Tutuklanma süreçlerinde 25 araca el konulmuştu. Ferrari, Porsche, Mercedes ve Audi gibi birbirinden farklı markalara ait lüks araçların toplam tutarları 150-200 milyon TL olduğuna dair veriler açıklanmıştı.

Kaynak: R. Rüzgar Yel