Colgate İsrail Malı Mı? Colgate İsrail Malı Mı?

Hakkında kara para aklama, vergi kaçırma ve birçok suçtan dolayı cezaevinde olan Dilan Polat ve Engin Polat'ın hayatı, kullanıcılar arasında sıkça merak edilen konular arasında yer alıyor. Dilan Polat'ın cezaevine girmeden önce hastalığı hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımları ve duruşma süreçlerindeki hastalıkla ilgili detaylar sıklıkla gündeme geliyor. Kullanıcılar, arama motorlarında Dilan Polat'ın ciddi hastalığı hakkında bilgi arayışında bulunuyorlar. Peki, Dilan Polat'ın ciddi hastalığı ne? Sorusunun detayları haberimizde...

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İki kardeşi bulunan Polat, annesini genç yaşta kaybettikten sonra teyzeleriyle büyümüştür. Kariyerine doğum fotoğrafçılığı yaparak adım atan Polat, birçok ünlünün fotoğrafını çekmiştir. 2017 yılında ablasıyla birlikte İstanbul'da bir güzellik merkezi açmıştır. Dilan Polat adı altında açılan güzellik merkezi Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde şubeleri bulunan bir işletmedir.

Dilan Polat, 2019'dan sonra peş peşe başarılarına başka başarılar eklerken, eşi Engin Polat'ın her defasında yaptığı büyük jestlerle de sosyal medyada sıkça takip edilen bir fenomen haline gelmiştir. Ancak bir anda bu denge bozulmuş ve katıldığı bir magazin programında kahvesine altın tozu atarak tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Bunun ardından sosyal medyada Dilan Polat adına yapılan paylaşımlar sonrasında "Kara Para Aklama" iddialarıyla en çok aranan isimler arasına girmiştir.

Dilan Polat Olayi Nasil Basladi11

Dilan Polat'ın Ciddi Hastalığı Ne?

Sistemik lupus eritematozus (SLE) ya da lupus diğer adıyla kelebek hastalığı, bağışıklık sistemindeki bozukluktan dolayı ortaya çıkan bir otoimmün hastalıktır. Kelebek hastalığı olarak da bilinen SLE, bağışıklık sisteminin bozulmasıyla ortaya çıkan bir dizi hastalığı içerir. Bu hastalığın iki türü bulunmaktadır. Diskoid lupus eritematozus (DLE), hayati iç organları değil, güneşe maruz kalan cildi etkiler. Diskoid (yuvarlak) deri lezyonları, tedaviden sonra genellikle ciltte izler bırakır.

Kaynak: Haber Merkezi