Konuk: “Motorin Ve Gübre Projelerimizle Yüzler Gülecek” Konuk: “Motorin Ve Gübre Projelerimizle Yüzler Gülecek”

Babalar Günü Ne Zaman Kutlanacak?
Geçtiğimiz 12 Mayıs Haziran Pazar günü Anneler Günü olarak kutladığımız ve her yıl Mayıs ayının ikinci haftası Pazar günü kutladığımız Anneler Günü’nün ardından şimdi ise çoğu internet sitelerinin arama motorlarında Babalar günü ile ilgili bilgi için aranan Babalar Günü her sene Haziran ayının üçüncü Pazar’ı olarak bilinmektedir.
Anneler gününde en çok talep edilen çiçek alma hediyesi Babalar Günü’nde değişkenlik gösterip aksesuar, giyim, kozmetik, ayakkabı, gibi ürünler daha çok tercih edilir. Bu özel günde Babalarımızı da mutlu etmek adına sosyal mecralarda hediyeler alınıp ziyaretler edilen ve ailemizle olan fotoğraflarımızı paylaşarak bi nebze de olsa babalarımızı mutlu etmek isteriz. Anneler günü kadar yoğunluk olmasa da babalarımızı da mutlu etmeye çalışırız. Genelde sosyal mecralarda paylaştığımız fotoğraflarda babasını kaybetmiş babasıyla birlikte yaşamayan çocuklarımızı düşünerek hareket etmemiz gerektiği kanaatinde olmakta bilinçli bi şekilde dikkatli olunmalıdır. 

2024 Babalar Gunu Ne Zaman 2024 Babalar Gunu Tarihi Bugun Babalar Gunu Mu1


Babalar Günü Ne Zaman?
Genellikle bilgisayar, telefon ve sosyal medya arama motorlarında sıkça öğrenilmeye çalışılan gün her yıl değişkenlik gösterirken Haziran ayının üçünü haftasının Pazar’ına denk gelir. Bu gün ise ; 16 Haziran 2024 Pazar gününe denk gelmektedir. Anneler günü ise her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar’ına denk gelmektedir. Anneler günü ile gün olarak her yıl Mayıs ayının Pazar günü olduğu herkes tarafından net bir şekilde bilinirken bu bilgiden dolayı Babalar Günü’nünse Haziran ayının ikinci Pazar’ı diye düşünülüp yanılgılar yaşanabilir.  Bizler 100 yaşına da gelsek anne ve babalarımız hayatta olduğu sürece onlara ufakta olsa mutlu etmek adına yaptığımız bu kutlama ile anne ve babalarımızı mutlu etmiş oluruz.
Şimdiden Babalar, Baba adayları ve ilerde Baba olacak bütün insanların “Babalar Gününü kutluyoruz..

Kaynak: R. Rüzgar Yel