Bir çok Ülke gibi Almanya’nın da merak edilen ve sıkça araştırılan Almanya’nın en Zengin Eyaleti Hangisi? Sorusunu sizler için araştırdık.


Almanya’nın en Zengin Eyaleti Hangisi?
Pek çok turisti ve çalışma açısından seçeneği çok olan ve ülkemizden de çalışmak amaçlı tercih edilen ülkelerden biri olan ve yaşam kalite standartlara uygun her alan da çalışılabilen ülkeler arasından yer alan Almanya Baden-Württemberg, kendi içerisinde diğer bölgelerine kıyasla nispeten az doğal kaynağı olmasına rağmen, eyalet tarihsel olarak genelde az işsizlik oranıyla Avrupa'nın en müreffeh ve en zengin bölgelerinden olduğu bilinmektedir. . Eyaletin ekonomik performansı, gelişmiş altyapısından yararlandığı da bilgilerimiz içerisinde yer almaktadır.

Almanyanin En Zengin Eyaleti Hangisi1

Bankalardan emeklilere büyük promosyon! En yüksek teklif hangi bankada? Bankalardan emeklilere büyük promosyon! En yüksek teklif hangi bankada?


Almanya’nın En Zengin Şehri Hangisi?
Almanya’nın her alanında yaşam gücünün olduğu ve yaşam standartları rutin ve disiplinli bir şekilde ilerlediği ülke olarak bildiğimiz ve tanımak için sürekli araştırmalara yaptığımız ve bir çok kişinin göç ve çalışma amaçlı gittiği ve bu şehirler arasında merak edilen Almanya’nın En Zengin Şehri Hangisi? Sorusunu sizler için araştırdık. En yüksek gelirli şehir de Starnberg kasabası olarak bilindiği ve  Almanya'da gelir ve satın alma gücü bakımından şehirlerin durumunu ele bir araştırmaya göre en fakir şehir Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Gelsenkirchen kenti olurken, en zengin şehir de Bavyera eyaletinin Starnbeck kasabası olduğu bilgilerine ulaştık. 

Almanyanin En Zengin Eyaleti Hangisi2


Almanya’da Hangi Şehirde Yaşanır?
2019 sıralamasında dünya çapındaki 230 kent arasında üçüncü altıncı ve yedinci sırayı  aldığı bilinen ve Almanya'nın en yaşanılası kentlerinin başında Münih, Düsseldorf ve Frankfurt am Main geliyor. Bu üç kent Mercer Quality of Living Survey olarakta bilinmektedir.

Kaynak: HATİCE KARACA