Yıldız Ve Berk Oktay Nasıl Tanıştı? Berk Oktay kimdir? Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir? soruları birçok kişi tarafından merak ediliyor.

Berk Oktay kimdir?

Ankara doğumlu ünlü oyuncu Berk Oktay, 28 Ekim 1982 yılında hayata gözlerini açtı. Muhasebe müdürü bir baba ve öğretmen bir anne tarafından yetiştirilen Oktay, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı. Genç yaşta modellik kariyerine adım atan yakışıklı oyuncu, 2000'li yılların başında Ankara'da bir modellik ajansına kaydoldu ve daha sonra Uğurkan Erez ile çalışmaya başladı. 2001 yılında Best Model yarışmasına katılan başarılı model, "Gelecek Vaat Eden Model" seçildi. 2003 yılında ise Best Model Of Türkiye yarışmasını kazandı.

Mankenlik kariyerini yurt dışında sürdürmek isteyen Oktay, 2004 yılında Paris'e taşındı ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için 2006 yılının sonlarında Türkiye'ye döndü.

Kariyeri boyunca birçok dizide rol alan başarılı oyuncu, ilk televizyon deneyimini 2007 yılında yayınlanan "Tatlı Bela Fadime" adlı diziyle yaşadı. Merve Şarapçıoğlu ile 2016 yılında dünyaevine giren ünlü model ve oyuncu Berk Oktay, 2020 yılında boşandı. Şubat ayında nişanlanan çift, 10 Eylül 2022 tarihinde dünyaevine girdi.

 Yildiz Ve Berk Oktay Nasil Tanisti Berk Oktay Kimdir Yildiz Cagri Atiksoy Kimdir (1)

Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir?

Yıldız Çağrı Atiksoy, 1 Nisan 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İki yıl boyunca İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldıktan sonra oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde devam etti. Ayrıca Plato Film'de "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimi de aldı. 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle tanındı. Daha sonra Yedi Güzel Adam dizisinde Zehra karakterine hayat verdi. Bu projelerden sonra Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterini canlandırdı. Ayrıca TRT 1'de yayınlanan Şampiyon dizisinde Suna karakterini oynadı. Ünlü oyuncu atv'de yayınlanan Kuruluş Osman adlı dizide Malhun Hatun karakterine hayat vermiştir.

Aydın Doğan Kimin Çocuğu? Aydın Doğan Kimin Çocuğu?

Yildiz Ve Berk Oktay Nasil Tanisti Berk Oktay Kimdir Yildiz Cagri Atiksoy Kimdir (2)

Yıldız Ve Berk Oktay Nasıl Tanıştı?

Daha önce aynı dizide birlikte rol alan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, yıllar sonra ortak bir arkadaşları olan Merve Özbey'in doğum günü partisinde bir araya geldi. İki oyuncu arasındaki yakınlaşma, kısa sürede romantik bir ilişkiye dönüştü.

Kaynak: R. Rüzgar Yel