Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı? Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı?

 Özgü Namal kaç yılında doğdu? Özgü Namal Burnu Estetik Mi? Özgü Namal kimdir, kaç yaşında nereli? Özgü Namal dizileri ve filmleri? Detaylar haberimizin içeriğinde...

28 Aralık 1978 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya gelmiştir. Tam ismi Melahat Özgü Namal’dır, Türk oyuncu, sunucu, tiyatrocudur. Duygu Namal isminde bir erkek kardeşi vardır. Oğlak burcudur 1 metre 64 santimetere boyundadır ve 55 kilodur. Güzel oyuncu hiç Estetik yaptırmamıştır. 14 yaşında Enis Fosforoğlu Tiyatrosu’nda tiyatroya ve oyunculuğa adım atmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. 2014 yılında Ahmet Serdar Oral le hayatını birleştirmiştir. 2015 yılında Nefes ve 2017 yılında Elem Su isminde iki çocukları dünyaya gelmiştir. Eşi 5 Ekim 2020 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir.

Bir döneme damga vurmuş efsane dizilerden olan Yedi Tepe İstanbul dizisinin Duru’su annesi Olcay ile yaşamlarının altüst olması yeni bir hayata, yaşama ve sosyal ortama alışma süreçlerini aynı zamanda diğer karakterlerin yaşam mücadelelerini ele alır. Tekrar tekrar izlediğimiz 47 bölümlük günümüz dizilerine göre mini dizi varsayılabilir. Sadece geçmişte yolculuk yapmak isteyen geçmişi özleyenler için kült bir dizi aynı zamanda da eski İstanbul’da da yolculuk yapabilirsiniz. Bir diğer en akılda kalıcı dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’dur sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde izlenen hala dönüp dönüp eski bölümleri izlenen bir dizidir. Dizide Elif karakterini canlandırmaktadır ve başrol Polat Alemder karakterinin sevgilisi rolünde bir avukatı canlandırmaktadır, bazıları onu en çok bu rolüyle tanımaktadır.

2009 yılında romandan uyarlama ikinci kez çekilen Hanımın Çiftliği dizisinin de başrolüdür. Güllü karakteri yaşadığı imkansız görünen aşkı, aile sorunları, kendi kişiliğiyle cebelleşmesini yansıtır, Serap karakteri ise hep olmak istediği güç, iktidar, saygınlığı temsil eder ve Güllü karakterine zorluk yaşatan herkesten intikam alır bu sırada da aşk dünyası değişmekte ve yeni kurduğu saltanatı sallanmaktadır.

Ardından Hande Altaylı’nın Kahperengi adlı romanından uyarlanan Merhamet dizisi ile Narin karakterinin sıfırdan hayatını değiştirip dönüştürmesi, travmaları ve Deniz karakteri ile olan arkadaşlıklarının aile ilişkisine dönüşmesi birbirlerinin yaralarını sarmalarını konu alır.  Uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen Namal Kızıl Goncalar dizisi ile ekranlara geri döndü. Canlandırdığı Meryem karakteri ile bütün dikkatleri üzerine çekti dizide inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen konu evlat olunca insanların bazı konularda birleşebileceğini anlatıyor, Meryem karakteri aşırı dindar ve tarikat üyesidir, kızı ve tanışacağı Levent karakteri ile hayatlarının nereye yön alacağı ise merak konusudur.

Kaynak: R. Rüzgar Yel