Dilan Polat Tahliye Edildi mi? Dilan Polat Tahliye Edildi mi?

Son zamanlarda internet arama butonlarında adı sıkça aranan işi ve özel hayatıyla gündem de olan ve her insan tarafından merak edilen günümüzün başarılı isimlerden biri olan Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir ve Kaç Yaşında gibi sorularla karşılaştığımız hakkında bilgi sahibi olmak isteyen okuyucular için derlediğimiz haberimizin detaylarla sizlerle…

Yildiz Cagri Atiksoy (1)
Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir ve Kaç Yaşında?
1986 yılında İzmir’de dünyaya gelen ve hem güzelliği hem oyunculuğu hem de özel hayatıyla dikkatleri üzerine toplayan Türk televizyon sinema ve magazin dünyasında adından sıkça bahsedilen bir Türk oyuncu olarak bilinir. Eğitim hayatına İzmir’de başlayan ve 2004 yılında ilk dizisinde oynayan güzel oyuncu dikkatleri üzerine çekmeye başlamıştır. Başarılı eğitim hayatından sonra Türk televizyon tarihinde de bu başarısını devam ettirmiş bir çok başarılı filmlerde adından söz ettirmiştir.

Yildiz Cagri Atiksoy (3)

Yıldız Çağrı Atiksoy ilk rolünü Büyük Buluşma adlı bir platformda yer alarak daha sonrası  Aşk Oyunu ,Emret Komutanım, Hemşire kız, Yağmurdan Sonra ,Bir Geçer Zaman ki gibi daha bir çok dizi de yer alan ve şimdiler de ise dönem dizisi olarak sıkça bahsedilen izlenen Kuruluş Osman dizisinde başarılı yükselişini devam ettiren oyuncu 2022 yılında kendi gibi başarılı bir oyuncu olan Berk Oktay ile yolunda giden ilişkisini bir dönem genç oyuncunun Berk Oktay’ın eski eşi tarafından magazinde yer alan dedikodular söylentiler ve yaşadığı sıkıntılara rağmen ilişkisini devam ettirip evlilik yapmış şimdilerde ise çiftin bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu her zaman adından başarısıyla söz ettirmiş herhangi bir kaosun içinde bulunmamıştır.

Yildiz Cagri Atiksoy (2)

Kaynak: HATİCE KARACA