Gündeme dair katıldığı programlarda yaptığı yorumlar ve tespitlerle son zamanlar da adından sıkça söz ettiren ve hayatı, yaşantısı, mesleği merak edilen Ali Sinanoğlu Kimdir ve Kaç Yaşındadır? Gibi sorular ile ilgili detaylar haberimizde siz okuyucular için buluşturacağız..

Ali Sinanoglu (1)

Ali Sinanoğlu Kimdir ve Kaç Yaşında?

Ali Sinanoğlu aslen Mardin’li olup 1976 yılında dünyaya gelmiştir. 5 kardeşi olan ve annesi  Diyarbakır’ın köklü ve aşiret olarak bilinen Terkan’ın öncülerinden Sinan Kaya’nın kızı olarak bilinmektedir. Babası ise Mardin ilinin tanınmış ve bilinen ailelerinden Suphi Sinanoğlu’nun oğlu Şeyhmus Sinanoğlu’nun oğludur. Kökleri aşirete dayanan ve gelenek görenek örf ve adetleri bilerek büyütülen Ali Sinanoğlu iş ve aile hayatı da kendisi kadar merak edilmiştir.

Ali Sinanoglu (2)

Dilan Polat Tahliye Edildi mi? Dilan Polat Tahliye Edildi mi?

Sizler için derlediğimiz haberimizde Ali Sinanoğlu küçük yaşlarda İskenderun’da ikamet ederken daha sonra dedesinin yanına giden aile orada tarım işleri ile ilgilenirken 14 yaşında ailecek İstanbul’a gelirler ve orada yaşantılarını devam ettirirler. Eğitim hayatını başarılı ve düzenli bir şekilde bitiren Sinanoğlu bir dönem şarkı yazıp söyleyerek hayatımızda yer almıştır. 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı ve bestelediği şarkı ile dikkatleri üzerine çekmiş ve herkes tarafından sevilen bir isim olmuştur.  Yazdığı ve bestelediği şarkı herkes tarafından ilgi görünce seçim propagandaların da kullanılan bestesi yoğun ilgi görerek ismini herkese duyurduğu bilinmektedir. Şimdilerde ise Beşiktaş Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Sinanoğlu 2025’de adaylığını yaptığı bir açıklamada duyurdu. Sinanoğlu yaptığı açıklama “iki adaylı kongre üyelerinin oyununu bozmak için 2025’de bende Beşiktaş Başkanlığına adayım” diyerek başkanlık için aday olduğunu dile getirdi.

Kaynak: HATİCE KARACA