Yağmur Atacan, Gaziantep'te Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası asker olduğu için çocukluğu farklı şehirlerde geçti. Annesi ise diş hekimiydi. İlkokulu Eskişehir'de okudu ve lise eğitimini İstanbul Üsküdar Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü'nde aldı. Bir kız kardeşi vardır. 

Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu? Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu?

Yagmur Atacan Ne Is Yapiyor Yagmur Atacan Kimdir 2

Lise yıllarında amatör tiyatroda Bebeto karakterini oynayarak sahne deneyimi kazandı. Ayrıca 2001-2005 yılları arasında Arkhe ve Hi-Jack gruplarında profesyonel baterist olarak müzik kariyerine adım attı. Reklam filmlerinde Egos, Panda, Coca Cola, Hürriyet, Ülker gibi markalar için rol aldı.

"2006 yılında TRT'de "Ben İstersem" adlı programı sundu. Doktorlar dizisindeki performansıyla büyük beğeni topladı. 2008 yılında Pınar Altuğ ile evlendi ve 27 Ocak 2009'da Su Atacan adında bir kızları oldu. Evlilik sonrası oyunculuğu bıraktı.

Yagmur Atacan Ne Is Yapiyor Yagmur Atacan Kimdir 3

Yağmur Atacan Ne İş Yapıyor?

Günümüzde kendi kurduğu ve ihraç eden bir kedi ve köpek maması üreten şirketin sahibidir. Ayrıca geçmişte otomobil galericiliği işiyle de ilgilenmiştir.

Kaynak: R. Rüzgar Yel