Show TV spikeri Ela Rumeysa Cebeci, Habertürk ekranlarından tanınan Meltem Acet ve Beyaz TV spikeri Hande Sarıoğlu, soruşturma çerçevesinde ekipler tarafından gözaltına alındı.
Operasyonun ayrıntılarına ilişkin ilk bilgiler, gazeteci İhsan Yalçın tarafından paylaşıldı. Edinilen bilgilere göre, söz konusu gözaltılar, devam eden geniş çaplı uyuşturucu soruşturmasının bir parçası olarak gerçekleştirildi. Üç spikerin yanı sıra farklı isimlerin de operasyona dahil olduğu öğrenildi.
Öte yandan, Ankara’da gözaltına alınan Hande Sarıoğlu’nun işlemlerinin sürmesi için İstanbul’a sevk edildiği belirtildi.
Jandarma ekiplerinin sürdürdüğü operasyonun kapsamı ve gözaltı sayısına ilişkin resmi açıklamanın ilerleyen saatlerde yapılması bekleniyor.




