Kırmızı Grupta 11 Takıma PFDK’dan Ceza Kırmızı Grupta 11 Takıma PFDK’dan Ceza
Teknik Direktör Cihan Erdil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamarda, “Karaman Futbol Kulübü ile ligin 7. haftasında anlaşarak göreve başladık. Takımımız 6 hafta sonunda 3 beraberlik ile 18. sıradaydı. Sonrasında oynadığımız 20 maç sonunda 35 puan aldık. Ligin bitimine 10 hafta kala 38 puana ulaşarak sezon başı konulan ligde kalma hedefini büyük bir ölçüde gerçekleştirmiştik.
Sonraki dönemde, ligi en üst sıralamada bitirmeyi hedeflesekte ne yazık ki yaşanılan sıkıntıları aşmakta zorlandık ve ligin son bölümünde takım olarak bir düşüşe girdik.
Son 8 maçta skor olarak istediğiniz sonuçları alamasakta, bugün itibari ile sezon başı konulan hedef doğrultusunda Karaman Futbol Kulübü 23/24 sezonunda matematiksel olarak ligde kalmayı başarmıştır. Takımımızı bu zor grupta, bütçe sıralaması ile ve genç bir kadro yapısı olarak değerlendirdiğimizde büyük bir başarı sağlamıştır.
Karaman Futbol Kulübünün son 3 yılına baktığımızda sürekli yükselen bir değer olarak gözükmekte ve koyduğu hedeflere ulaşmıştır.
21/22 Sezonu 3.Ligte Kalma Hedefi
22/23 Sezonu 3.Lig Şampiyonluk Hedefi
23/24 Sezonu 2.Ligte Kalma Hedefi
Bu başarılarda maddi manevi destek veren Süleyman Han başkanımız, başkan yardımcımız ve yönetim kurulumuza.
Sezon boyunca çalışmaktan keyif aldığımız ve oyunsal anlamda büyük gelişim gösteren, pozitif bir futbol oynamaya çalışan oyuncularımıza, destek ekibimize ve personelimize.
Son olarak bizleri destekleyen Karaman halkına ve cefakar taraftarımıza 70 numaraya teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.