Seçim paralarının ne zaman yatırılacağıyla ilgili sosyal medyada kullanıcı araştırmaları sürüyor. 31 Mart belediye seçimlerinin yapılmasının ardından sandık kurullarında görev alan vatandaşlar seçim ücretlerinin hesaplara yatırılmasını heyecanla bekliyor. Peki 2024 seçim paraları yattı mı? Seçim görevli ücretleri yattı mı ? Seçim paraları ne zaman yatacak?

SEÇİM PARALARI NE ZAMAN YATACAK?

31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında sandık görevlisi ücretlerinin hesaplara yatırılacağı tarih henüz netleştirilmedi.

Türkiye Su Sıkıntısı Çekecek mi? Türkiye Su Sıkıntısı Çekecek mi?

Ancak seçimlerde görev alan kişilerin ücretlerinin Nisan ayının sonuna kadar hesaplarına yatırılması bekleniyor. Henüz bu süreç için resmi bir duyuru yapılmadı ancak bu tahmin edilen zaman dilimi genel olarak kabul görmekte.

SEÇİM ÜCRETLERİ NE KADAR?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sandık görevlileri, bina sorumluları ve sandık başkanlarına ödenecek ücretler belli oldu.

Buna göre, sandık kurulu başkanları 2 bin 947 TL, sandık görevlileri 2 bin 88 TL, partili üyeler 1.044 TL ve bina sorumluları ise 2 bin 936 TL ücret alacaklar.

Kaynak: R. Rüzgar Yel