Şaban Cemil Kazancı Nasıl Zengin Oldu ? Şaban Cemil Kazancı Kimdir? sorularının cevabını merak edenler arama motorlarında arama yapıyor.

Şaban Cemil Kazancı Kimdir?

Marmaris En Güzel Deniz Nerede? Marmaris En Güzel Deniz Nerede?

Kazancı Holding ve Aksa Enerji'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Cemil Kazancı, 1961 yılında İstanbul'da doğdu. Rize kökenli olan Kazancı, iş hayatına aile grubunun şirketlerinde başladı.

Başlangıçta jeneratör üretim ve satışı alanında yöneticilik yapan Kazancı, daha sonra grup şirketinin enerji sektöründeki faaliyetlerini genişletmek ve elektrik enerjisi üretmek amacıyla Aksa Enerji'yi kurdu. 1997 yılında faaliyete geçen Aksa Enerji'nin kuruluşunda aktif bir rol oynadı.

Cemil Kazancı, Kazancı Holding ve Aksa Enerji'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinin yanı sıra, Kazancı Holding ve diğer grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.

Saban Cemil Kazanci

Şaban Cemil Kazancı Nasıl Zengin Oldu ?

Şaban Cemil Kazancı'nın zenginlik yolculuğu, öncelikle jeneratör üretim ve satış alanında yöneticilik yapmasıyla başladı. Daha sonra, grup şirketinin enerji alanındaki faaliyetlerini genişletmek ve elektrik enerjisi üretmek amacıyla 1997'de faaliyete geçen Aksa Enerji'nin kuruluşunda etkin bir rol oynadı.

Kaynak: R. Rüzgar Yel