Sosyal medya ve arama motorlarının Çocuklar Duymasın dizisi Meltem karakterleri ile herkesin tanıdığı Pınar Altuğ Kimdir? Pınar Altuğ Kimdir? Pınar Altuğ Nereli? Pınar Altuğ Kaç Yaşında? aramaları yapılıyor. İşte Detaylar...

Pınar Altuğ Kimdir?

2 Eylül 1974 doğumlu Türk oyuncu ve manken Pınar Altuğ İstanbul doğumludur. Saint Benoit Fransız Lisesi mezunu olan Altuğ, 1994 yılında Miss Turkey seçildi. Güzelliği ile büyüleyen ve hemen televizyon yapımlarının bünyesine katmak istediği bir isim olan Pınar Altuğ, liseden mezun olmasının ardından İşletme Bölümü okusa da, lise ikinci sınıfta başladığı mankenlik kariyerine üniversite hayatında da devam etti.

Pinar Altug Kimdir Pinar Altug Nereli Ve Kac Yasinda 2

Pınar Altuğ, 21 yaşında "Miss Turkey" yarışmasını kazanarak adını iyiden iyiye duyurmaya başladı. Türkiye güzeli seçildikten sonra öğrenimini yarıda bıraktı. Sunuculuk kariyeri 1995 yılında magazin programları sunmasıyla başladı. Asıl çıkışını 2002 yılında yayınlanan "Çocuklar Duymasın" adlı dizide canlandırdığı Meltem karakteriyle yaptı. Dizi Türkiye'de izlenme rekorları kırdı ve 2005 yılına kadar yayınlanmaya devam etti. Meltem karakteriyle şöhreti yakaladı ve büyük firmaların reklam yüzü oldu.

2008 yılında Yağmur Atacan ile evlendi. Yaş farkı nedeniyle bu evlilik uzun süre konuşuldu. 27 Ocak 2009 tarihinde doğan Su Atacan adında bir kız çocukları var.

Marmaris En Güzel Deniz Nerede? Marmaris En Güzel Deniz Nerede?

Pınar Altuğ Nereli ve Kaç Yaşında?

2 Eylül 1974 doğumlu Türk oyuncu ve manken Pınar Altuğ İstanbul doğumludur. Altuğ 49 yaşındadır. Yağmur Atacanla mutlu evlilikleri devam ediyor. Su adında bir kızları vardır.

Kaynak: R. Rüzgar Yel