Dilan ve Sıla yeniden gözaltına alındı Dilan ve Sıla yeniden gözaltına alındı

Müstehcen içeriklerin çekilip servis edildiği ve 7 Haziran 2023 tarihinde Türkiye’de erişim engeli getirilen sosyal platformlardan biri olarak bilinen OnlyFans Ne İşe Yarıyor? OnlyFans ta Ne Oluyor? OnlyFans Olayı Nedir? OnlyFans Neden Yasak? Gibi soruların araştırılıp merak edildiği haberlerin detayları sizlerle…


OnlyFans Ne İşe Yarıyor?
OnlyFans, merkezi Londra'da bulunan bir içerik abonelik iş modeli hizmeti olarak bilinmektedir. İçerik yaratıcıları, kendilerine üye olan kullanıcılardan (hayranlar) para kazanabildiği ve hizmet, yetişkin içerik üreticileri arasında popülerdir ve genellikle cinsel içerik üreticileriyle ilişkilendirildiği de araştırmalarımızda yer almaktadır.

Onlyfans Kullanmak Yasak Mi


OnlyFans ta Ne Oluyor?
Onlyfans'ta insanlar aylık üyelik satın alarak fotoğraf, video, canlı yayın gibi çeşitli içerikleri görüntülüyor. İçerik esas olarak YouTuber'lar, fitness eğitmenleri, modeller, içerik üreticiler ve tanınmış kişilerin mesleklerinden para kazanmak için oluşturulduğu da yapılan incelemelerde yer almaktadır.


OnlyFans Olayı Nedir?
Geçtiğimiz yıl da ülkemizde ciddi şekilde yaygınlaşmaya başlayan ve kullanımı özendirilen OnlyFans isimli bir sosyal medya platformu mevcuttu. Bu platformda, kullanıcılar pornografik görüntü ve videolarını para karşılığı abonelerine satmakta ve bu yaptıkları ahlaksız eylemle ciddi paralar kazanmakta oldukları biliniyordu. Ancak 7 Haziran 2023 tarihinde yayın yasağı konulması üzerine bunun önüne geçilmiş ve mahkeme kararıyla erişim engeli getirilmiş ve bunun önüne geçildiği bilinmektedir. Çok tasvip edilmeyen ve kullanıma uygun olmayan bu platform kısa sürede gençleri etkisi altına alsa da bir süre sonra bunun önüne geçilmiş bulunmaktadır.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL