Ömer Kerkez Nerelidir? Ömer Kerkez Kaç Yaşındadır? Ömer Kerkez Evli Mi? Yeni Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez Kimdir? Detarlar haberimizde…
Ömer Kerkez Kimdir? Ömer Kerkez Nerelidir? Ömer Kerkez Kaç Yaşındadır? Ömer Kerkez Evli Mi? Detarlar haberimizde…

Yargıtay Başkanı Seçilen Ömer Kerkez Hangi Cemaatten? - Gündem - Kulis TV


Ömer Kerkez Kimdir ve Nerelidir?
Ömer Kerkez 1 Temmuz 1966 yılında Antakya’da doğmuştur. Aslen Antakya’lı olan Kerkez Antakya Lisesi’nden mezun olmuştur. Daha sonra Ankara Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Askerliğini ise Trabzon’da yapmıştır. Ömer Kerkez evli ve üç çocuk babası olarak bilinmektedir.
Başarılı bir eğitim hayatından sonra mesleğine başlayan Kerkez ilk görevini Hatay’da Hakim\Savcı olarak başlamıştır. Ardından Elbistan. Kozluk, Erzin’de Cumhuriyet Başsavcısı olarak başarılı bir şekilde görevini inşa etmiştir. Bir dönem Adalet Bakanlığında Tetkik Hakimliği, Daire başkanlığı, Genel müdür yardımcılığı, Genel müdürlük ve Hakimler ve Savcılar Yüksek kuruluğu üyeliği yaptığı bilinen başarılı Savcı  başarılı hayatını emin adımlarla atmıştır. 

Deniz Akkaya Efe Önbilgin Neden Ayrıldı? Deniz Akkaya Efe Önbilgin Neden Ayrıldı?

Ömer Kerkez kimdir?
Şimdilerde ise sosyal medya tarafından sıkça araştırılan merak edilen ve hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcıların araştırdığı  isimler arasında yer almaktadır. Ömer Kerkez Yargıtay Başkanlığı seçimi sonrası yeni Yargıtay Başkanı olarak görevine başlamıştır.
Eğitimli ve yüksek düzeyde başarılı olarak bilinen Kerkez yeni görevinde de başarılı işlere adım atacak gibi görünüyor. Donanımlı ve kültürlü iş ve okul hayatı yaşayan Kerkez yeni Yargıtay Başkanı olarakta bu izlenimi Türk halkına göstereceğinden emin olacağız. Dört yıl görev yapacağı bilinen Kerkez 25 Mart 2024  seçimlerinde 36 tur hiçbir aday çıkmamış oylar bölünmüş fakat yapılan 37. Tur seçim  oylama sonucu 193 oy alarak yeni görevine atanmıştır… Yeni görevinde Başarılı işlere adım atacağı düşünülen yeni Yargıtay Başkanı Kerkez’e yeni görevinde başarılar diliyoruz..

Kaynak: R. Rüzgar Yel