Nihat Genç Kimdir? Nihat Genç Kaş Yaşında? Nihat Genç Nerelidir? Nihat Genç Evli Mi? Detaylar haberimizde…

Nihat Genç'ten CHP'li isimlere sert sözler: Uluslararası bir şebekenin  figüranları! - Haber 7 GÜNCEL
Nihat Genç Kimdir ve Nerelidir?
Nihat Genç 1956 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiş Türk gazeteci ve yazarlarımızdan biridir.
Gençlik yıllarında Gazete ve Dergilerde teknik eleman olarak çalışan Gazeteci, Bağımsız ve Kırmızı Beyaz siyasi dergiler ile birlikte Leman adlı dergide yazılar yayınlandı. Daha sonra Akşam gazetesinde köşe yazıları yayınlanan gazeteci ve yazar o dönem birlikte çalıştığı Leman dergisinin kendi gibi yazarlarında olan Engin Ardıç ile  Saddamcılık Apoculuk iddiaları nedeniyle gazeteden ayrıldı.

Yüksük Çorba Nasıl Yapılır? Yüksük Çorba Nasıl Yapılır?

Nihat Genç - VeryansınTV

2008 yılında tekrar Leman isimli dergiye dönen yazar 2008 yılının Eylül ayına kadar yine bir dizi yazılar yazarak gündemde olmaya devam etmiştir. 2008 Eylül ayında bir dönem yapılan iddialar sebebiyle oradan ayrılmıştı. 2008 Ekim ayında belirli programlar yapan genç yazar ve gazeteci Avrasya Tv adlı programda programlar yaptı. 2019 yılında Oda Tv adlı kanaldan ayrılan Gazeteci Genç kendine sosyla ağ olan youtube kanalı açarak orada programlarına devam etti. Kanalında gündemi yorumlayan ve yazılar yazan gazeteci ve yazar Nihat Genç bir çok esere ve programlar yapıldığı biliniyor.

Nihat Genç parti kuruyor! İşte ismi
Yaptığı eleştiriler ve yazılar ile gündemden düşmeyen Genç bir sürede kitaplarına yayın yasağı gelmiştir. Yaptığı youtube programı ile de eleştirileri ve yorumlarıyla pek çok konuya değiniyor. Son günlerde Hasan Can Kaya adlı komedyen ile ilgili yaptığı bir eleştiri ile gündemden düşmeyen yazar onunla ilgili yaptığı paylaşımdan sonra Hasan Can Kaya’nın kendisini arayıp küfürler ederek telefonu kapattığı iddiasından bulunuyor. Kendisine tepki gösteren Fatih Altaylı ve Armağan Çağlayan’ın Acun Ilıcalı’dan çekindiklerini  ile ilgilide iddialarda bulundu.

Nihat Genç kimdir? Nihat Genç kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? - Haberler
Nihat Genç Evli Mi?
Nihat Genç 1956 yılında Trabzon’da dünyaya gelen gazeteci ve yazar olarak bilinen ve yaptığı çıkışlarla gündeme gelen yorumcu evli ve bir çocuk babası olarak biliniyor.

Kaynak: R. Rüzgar Yel