Son dönemlerde şarkıları ile adından sıkça bahsettiren Melek Mosso bu sefer de iddialı sahne kostümü ile gündeme oturdu. Melek Mosso Nasıl Ünlendi? Melek Mosso Kimdir? Melek Mosso’nın şarkıları nelerdir? soruları merak konusu oldu. İşte Melek Mosso hakkında tüm detaylar haberimizde..
 

Melek Mosso Kimdir?
11 Kasım 1988  yılında Kayseri’de doğan sanatçı Melek Mosso 35 yaşındadır. Aslen Kayserili olan Melek Mosso, Denizli’de yaşamını ailesi ile birlikte sürdürmüştür. Melek Mosso’nun gerçek adı ise Melek Davarcı’dır. Sanatı kadar hayatı da merak edilen Melek Mosso’nun aile Denizli’de yaşıyor. Mosso’nun Süleyman isminde ise bir erkek kardeşi bulunuyor. 
Gençlerin sevilen ismi Melek Mosso, lise zamanında müzik ile tanışıyor.  Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nde tamamlayan Melek Mosso, eğitimini tamamlarken solistlik yapmaya başlamıştır. 
Melek Mosso (2)

Melek Mosso’nın şarkıları nelerdir?
Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Melek Mosso’nun en sevilen şarkılarını sizler için derledik. İşte en sevilen Melek Mosso şarkıları; Hayatım Kaymış, Vursalar Ölemem, Keklik Gibi, Gel Desem de Gelme, Sabahçı Kahvesi gibi bir çok parçayı seslendirerek sanat severlerin kalbine oturmayı başardı. 
Melek Mosso (3)

Melek Mosso Nasıl Ünlendi?
Sevilen isim Melek Mosso’nun nasıl ünlendiği ise merak konusu oldu. Melek Mosso, müzik yarışmalarına başvurarak katıldı ve birçoğundan ödül ile döndü. Kendi gibi müzisyen arkadaşları ile Zbam The Band isimli grubu kuran başarılı isim Melek Mosso, Yıldız Tilbe'nin "Vursalar Ölemem" isimli şarkısını yorumlayarak milyon izlenmeye ulaştı ve ismini “Vursalar Ölemem" isimli parça ile duyurdu.

Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı? Bensu Soral ve Hakan Baş Ayrıldı Mı?

Melek Mosso (1)

Kaynak: HATİCE KARACA