Eski Hazine Müsteşarı olarak tanınan Mahfi Eğilmez, yaptığı ekonomi hakkındaki yorumlar ile gündeme geldi. Peki Mahfi Eğilmez Kimdir Ne İş Yapar? Mahfi Eğilmez Nereli ve Kaç Yaşında?  işte cevabı..

Sürücüler Dikkat: 15 lira ödemeyene 13 bin lira ceza! Sürücüler Dikkat: 15 lira ödemeyene 13 bin lira ceza!


Mahfi Eğilmez Nereli ve Kaç Yaşında?
Mahfi Eğilmez, İktisatçı ve Yazar olarak tanınıyor. Mahfi Eğilmez, 1950 yılında İstanbul’da doğdu. Mahfi Eğilmez, şuan 74 yaşında. İstanbul’da doğup büyüyen Mahfi Eğilmez, aynı zamanda akademisyen olarak da biliniyor.
Mahfi Eğilmez, 1972 yılında Ankara Üniversitesi iktisat ve maliye bölümünden mezun olarak eğitimini tamamladı. Mahfi Eğilmez üniversite eğitiminin ardından Gazi Üniversitesi’nde doktor unvanını aldı. 

Mahfi Egilmez Kimdir Ne Is Yapar1


Mahfi Eğilmez’in Kariyeri?
Başarılarla dolu hayatı olan Mahfi Eğilmez’in kariyeri merak ediliyor. Mahfi Eğilmez, Maliye Müfettişi olarak başladığı kariyerine birçok alanda devam etmiştir. 1997 yılında ise Mahfi Eğilmez, Hazine Müsteşarı olarak atanmıştır. 
 İşte Mahfi Eğilmez’in iş alanları; Maliye Müfettişi, Maliye Başmüfettişi, Hazine Genel Sekreterliği Daire Başkanı, Hazine Müsteşar Yardımcısı, Kamu Finansmanı Genel Müdürü gibi kamu alanlarında görev almıştır. 
2006 yılında bütün görevlerinden ayrılan Mahfi Eğilmez, 2000 ile 2010 yıllarında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, 2011 ile 2017 yıllarında ise Kadir Has Üniversitesi'nde ekonomi, iktisat ve maliye dersleri vermiştir.


Mahfi Eğilmez Ne İş Yapar?
20’den fazla ve sayısızca makalesi bulunan Mahfi Eğilmez, ekonomi hakkında görüşlerini yazıya döküyor. Son günlerde de yaptığı ekonomi yorumları ile gündeme gelen Mahfi Eğilmez, Altınbaş Üniversitesi'nde ekonomi ve iktisat alanında ders vererek görev yapıyor.

Kaynak: HATİCE KARACA