‘KMÜ Bahar Bilim Kampı’nın sona ermesinin ardından kampa katılan Özbekistanlı öğrenciler Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı’yı makamında ziyaret etti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve ‘KMÜ Bahar Bilim Kampı’ eğitim programı yürütücüsü Prof. Dr. Ercan Oktay ile Dış İlişkiler Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Uğur Aygün’ün de yer aldığı ziyarette Rektör Gavgalı, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Bilim, teknoloji, iletişim, bilgisayar teknolojileri, yapay zekâ, işletme, iktisat, yenilik yönetimi, enerji sistemleri gibi pek çok konuda eğitim alan Özbekistanlı öğrenciler, projeden çok memnun kaldıklarını belirterek Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sosyal faaliyetler ile kültür-sanat alanında atölye çalışmalarına katılan öğrenciler, üniversitede kaldıkları süre boyunca kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini de vurguladı.

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü Projeleriyle Yine Fark Yaratıyor Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü Projeleriyle Yine Fark Yaratıyor

Ziyarette Rektör Gavgalı üniversiteye gelerek kampa katılan öğrencilere katılım sertifikalarını vererek, başarılar diledi.

Kaynak: Hatice Karaca