Kaya Çilingiroğlu Kimdir ? Kaya Çilingiroğlu Doktor mu? sorularıyla ilgili merak edilen detaylar içeriğimizde...

Gökçe Bahadır ve Ali Sunal Nasıl Tanıştı? Gökçe Bahadır ve Ali Sunal Nasıl Tanıştı?

 

Kaya Çilingiroğlu Kimdir ?

Kaya Çilingiroğlu, 1964 yılında doğmuş ve Tıp Fakültesi'nde eğitim almıştır. Ancak, eğitimini dördüncü sınıfta bırakmıştır. Üniversiteyi terk ettikten sonra çeşitli alanlarda deneyim kazanmıştır. Balıkçılık, bar işletmeciliği, sigortacılık, emlakçılık ve borsa işleri gibi farklı sektörlerde çalışmıştır. Ayrıca, bir radyo programının ortakları arasında yer almış ve bir reklam ajansının ortağı olmuştur.

İlk evliliğini, sanatçı Hülya Avşar ile 1997 yılında Paris'te gerçekleştirmiştir. Bu evlilikten bir kızı olan Zehra adında bir çocuğu bulunmaktadır. Zehra ismi, Kaya Çilingiroğlu'nun babası Prof. Dr. Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun annesinin isminden gelmektedir. İkinci evliliğini ise Feraye Tanyolaç ile yapmış ve oğulları 2.5 yaşındayken gerçekleşmiştir. Oğullarına dedesi Profesör Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun ismi verilmiştir.

Kaya Çilingiroğlu'nun Beşiktaş taraftarı olduğu bilinmektedir. Ayrıca, iyi bir golf oyuncusu olup Klassis Golf Club üyesidir. Ancak, Kaya Çilingiroğlu'nun bir doktor olmadığını belirtmek gerekir. Tıp Fakültesi'nde okumuş olmasına rağmen, futbol yorumculuğu yapmaktadır.

Kaya Cilingiroglu Kimdir Kaya Cilingiroglu Doktor Mu2

Kaya Çilingiroğlu Doktor mu?

Tıp Fakültesi’nde okuyan Kaya Çilingiroğlu futbol yorumculuğu yapmaktadır.

Kaya Cilingiroglu Kimdir Kaya Cilingiroglu Doktor Mu1

Kaynak: Hatice Karaca