Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 08-14 Aralık 2025 tarihleri arasında önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan tespitlere göre, satışını yaptıkları motosikletlere ruhsata işlemeksizin silindir hacmi yükseltme ve tadilat yaparak kamuyu zarara uğrattığı belirlenen 57 şahıs hakkında "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Nitelikli Dolandırıcılık" ve "Resmi Belgede Sahtecilik" suçlarından adli işlem başlatıldı.

Karaman’da feci kaza kamerada: elektrikli bisiklet sürücüsü öldü
Karaman’da feci kaza kamerada: elektrikli bisiklet sürücüsü öldü
İçeriği Görüntüle

Şüphelilerin işyeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 88 adet motosiklet ve 6 adet silindir kiti ele geçirildi. Polis ekiplerinin, haksız kazanç sağlayan ve kamuyu zarara uğratan kişi ve gruplara yönelik çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

Karamanda Komdan Motor Operasyonu 88 Motosiklete El Konuldu (1)

Karamanda Komdan Motor Operasyonu 88 Motosiklete El Konuldu (2)

Kaynak: BÜLTEN