Bakan Tunç, 9. Yargı Paketi'ne İlişkin Açıklamalarda Bulundu Bakan Tunç, 9. Yargı Paketi'ne İlişkin Açıklamalarda Bulundu
25 Mayıs 2024 Cumartesi günü KAREV salonunda gerçekleştirilen tören öncesinde bursiyerlerle birlikte yemek yendi ve aylık toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantıda öğrenciler dilek ve isteklerini dile getirdiler, yeni fikirler ortaya konuldu. Ardından mezuniyet törenine geçildi.
Törende açılış konuşmasını yapan KAREV Başkan Yardımcısı ve Eğitim Komisyonu Başkanı Feridun Erdoğdu komisyonun çalışmalar hakkında bilgi verip öğrencilere başarılar diledi.
KAREV Yönetim Kurulu Başkanı Veli Bozkır, öğrencilere bugüne kadar gösterdikleri emek ve başarılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatlarında da başarılı olmalarını diledi.  Ardından mezun olan 13 bursiyer öğrencinin her birine çeyrek altın gönderen Modern Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı ve KAREV Kurucu üye İsmail Tayyar'a teşekkür edilerek öğrencilere hediyeleri verildi.
Bursiyer öğrencilere mezuniyet hediyeleri verilirken keyifli ve eğlenceli anlar yaşandı.
Ardından dileyen öğrenciler KAREV Türk Sanat Müziği korosunun çalışmasını dinlediler.
KAREV'in desteğiyle üniversite eğitimini tamamlayan öğrenciler, bundan sonraki hayatlarında farklı alanlarda çalışacaklar ve iş hayatına başladıklarında kendilerinden sonra gelen öğrencilere maddi destek vereceklerdir.
Mezun olan öğrencilerin isimleri şu şekilde;
Ahmet Eker - Hukuk Fak.
Ahmet Mücahit Çelik - A.Ü. Bitki Koruma
Ayla Altuntaş - A.Ü. İstatistik
Fatma Nur Candan - A.Ü. Radyo TV.
Mehmet Altuntaş - GÜLHANE Tıp
Merve Sarıtaş - ODTÜ Okul Öncesi Öğr.
Nuray Emir - A.Ü. Ebelik
Saliha Alışkan - A.Ü. Tarım Eko.
Savaş Özer - YBÜ Uluslararası İlş.
Sıla Yavuzaslanoğlu - A.Ü. Zeotek
Toygar Şimşek - HBVÜ Çalgı Eğitimi
Zehra Türedi - A.Ü. Bilgisayar Müh.
Zeynel Abidin Kara - A.Ü. Diş Hekimliği

Kaynak: HATİCE KARACA