Mustafa Çakır kimdir? Seval Yılmaz kimdir? sorularının cevabı Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan Mukaddes Kılınç’ın görevinden ayrılması sonrası araştırılmaya başlandı.

Karaman Birincisi Türkiye Üçüncüsü Oldu Karaman Birincisi Türkiye Üçüncüsü Oldu

Yaklaşık 1 yıl önce Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne getirilen ve görevdeyken birçok başarıya imza atıp genç yaşta Burdur halkının gönlüne dokunan Mukaddes Kılınç bugün itibari ile görevden ayrıldığını sosyal medya hesabında yaptığı “1 yıldır sürdürmüş olduğum il müdürlüğü görevimden bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım” açıklamasıyla bildirdi.  Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan Mukaddes Kılınç’ın görevden ayrılması üzerine,  Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü pozisyonunda görev yapmakta olan Mustafa Çakır, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atandı. Onun yerine, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Seval Yılmaz, Karaman'daki göreve getirildi.

Mustafa Çakır Kimdir

Mustafa Çakır Kimdir?

Mustafa Çakır, 1970'te Kırıkkale'de dünyaya gelmiştir. Lisans derecesini Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu'ndan alırken, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde Yetişkin Eğitimi bölümünde tamamlamıştır. 1992-93 yıllarında yedek subay olarak askerlik görevini yerine getiren Çakır, 1993'te Kırıkkale Üniversitesi'nde kamu hizmetine adım atmıştır. 1998 yılında SHÇEK Genel Müdürlüğü'ne sosyal çalışmacı olarak geçiş yapmıştır. Çeşitli kurumlarda Sosyal Çalışmacı, Kuruluş Müdür Yardımcısı, Kuruluş Müdürü ve İstanbul'da İl Müdür Yardımcısı olarak hizmet vermiştir. Ayrıca, SHÇEK Strateji Daire Başkanlığı'nda Şube Müdürü olarak görev almıştır. Muğla/Fethiye'deki Çocuk Evleri Sitesi'nde Kuruluş Müdürü olarak çalışırken, 1 Ağustos 2022'den itibaren Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanmıştır.

Seval Yılmaz Kimdir

Seval Yılmaz Kimdir?

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Seval Yılmaz, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İş ve İşlemleri, Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü'nün İş ve İşlemleri, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün İş ve İşlemleri, Strateji Geliştirme Başkanlığı'nın İş ve İşlemleri, Döner Sermaye Merkez Müdürlüğü'nün İş ve İşlemeleri, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın İş ve İşlemleri, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nın İş ve İşlemleri, Psikososyal Destek İş ve İşlemleri, İl Müdürü tarafından verilen diğer görevleri yapmak  alanlarında çalışmalarda bulunmuştur.